Suma imensă pe care a pierdut-o Pepe. Cu cât îl plătea Antena 1 pentru aparițiile sale

02 aug. 2021
Suma imensă pe care a pierdut-o Pepe. Cu cât îl plătea Antena 1 pentru aparițiile sale

Pepe a anunțat că a renunțat la toate contractele pe care le-a avut până acum cu grupul Intact. Nu vrea să mai audă de Antena 1 și de alt post de televiziune, artistul mărturisind că de acum se va ocupa doar de cariera sa.

Dacă vă întrebați la ce sume a renunțat Pepe odată cu plecarea sa, ei bine, unii nici nu visează așa ceva, însă cel mai probabil artistul a găsit o sursă mai mare de venit.

Cât încasa Pepe pentru emisiunea Splash! Vedete la apă

Emisiunea Splash! Vedete la apă nu a mai fost difuzată de câțiva ani, însă nimeni nu a uitat veniturile din acea perioadă. În 2013, Pepe era plătit de trustul Intact cu 16.000 de euro pentru a prezenta emisiunea Splash!.

Mai mult de atât, datorită raitingului ridicat, următorul an, producătorii i-au crescut salariul, astfel că, acum șapte ani, Pepe încasa pentru prezentarea emisiunii Splash suma de 20.000 de euro.

Pepe, onorarii maxime la Antena 1

Pepe nu a trecut neobservat prin trustul intact. Colegi de-ai săi povesteau la un momentdat că Antena 1 era extrem de încântată de activitatea acestuia, I-au mărit salariul de două ori, iar cât timp a fost prezentator, audiențele sale au fost un adevărat record, la veniturile sale adăugându-se și bonusuri.

„Pepe a batut palma cu Antena 1 si va prezenta un show estival. Este vorba de ‘Splash’, format pe care l-a mai moderat si anul trecut, iar, in urma prestatiei sale, audientele au fost record. I-au marit onorariul de la 16.000 de euro, cat castiga anterior, la 20.000 de euro, plus bonusuri in functie de rating”, mărturiseau mai multe persoane dn echipa emisiunii, pentru wowbiz.ro.

Această emisiunea nu a fost singura sursă de bani a artistului, căci de-a lungul anilor, Pepe a fost concurent al emisiunii Te cunsoc de undeva de la Antena 1 și de asemenea, a făcut parte și din echipa emisiunii Nex Star, un show pentru copii.