Suma enormă pe care o cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram. Vedeta este din ce în ce mai căutată de companii

21 sept. 2021
Suma enormă pe care o cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram. Vedeta este din ce în ce mai căutată de companii
Sursa foto: Instagram

Foarte activă pe rețelele de socializare, după ce a renunțat la aparițiile într-o emisiune, Oana Roman se pare că este mai mult decât mulțumită din punct de vedere financiar. Fiica lui Petre Roman câștigă se pare destul de bine numai din postările pe Instagram. Cât obținea ea din aceste postări și ce alte venituri are?

Oana Roman a renunțat la aparițiile alături de fiica ei în cadrul unei emisiuni, dar acest lucru se pare că nu a deranjat-o deloc din punct de vedere financiar. Asta în ciuda faptului că, la fel ca multe alte vedete a trecut prin momente mai dificile în pandemie.

Fiica lui Petre Roman are, pe lângă multe alte proiecte și un magazin de haine online, care apare destul de des în postările sale de pe Instagram. Astfel, reclamele pe care le face pe contul ei de socializare nu reprezintă singurul ei venit.

Ce venituri obține din postări

Cu toate acestea, sumele provenite din astfel de postări nu sunt deloc de neglijat. Ea face reclamă pentru foarte multe produse, chiar și pentru pâine. Mai exact pentru pâinea Wasa și primește aproximativ 300 de euro pentru o singură postare.

Nu în ultimul rând, vă vine să credeți sau nu, ea a făcut reclamă pe contul ei de Instagram și pentru o firmă de materiale de construcții.

În plus, pe lângă aceste activități pe care le desfășoară, Oana Roman a câștigat și procesul cu RA-APPS cu privire la moștenirea primită de la mătușa ei. Procesul, destul de îndelungat, s-a întins pe o perioadă de patru ani de zile, era să o coste pe aceasta. Mai exact, vedeta și sora ai au primit moștenire o casă cu curte la Sinaia, alături de o sumă consistentă de bani pe care în cont.

„Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, povestea vedeta pentru Antena Stars.