Oana Roman ascunde o avere imensă, despre care puțini știu. Cum a dobândit-o și ce surse importante de bani mai are în plus

02 aug. 2021
Oana Roman ascunde o avere imensă, despre care puțini știu. Cum a dobândit-o și ce surse importante de bani mai are în plus

Oana Roman a devenit celebră pe rețelele de socializare. Promovează fel de fel de produse de la diverse branduri, iar urmăritorii săi o susțin din toate punctele vedere. Totuși, sunt și persoane, precum Oana Zăvoranu care a criticat-o pentru aparițiile ei.

Puțini știu însă că vedeta nu trăiește doar din reclamele pe care le face. Oana Roman a dobândit o avere secretă în urmă cu un an de zile, pentru care s-a luptat destul de mult.

Cu ce se ocupă Oana Roman

Oana Roman este fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman. Vedeta mai are o soră, pe nume Catinca Roman, de care nu este foarte apropiată, ba chiar cele două nu au o relație atât de apropiată.

În 2014 s-a căsătorit cu Marius Elisei alături de care a intrat în lumea afacerilor. Cei doi s-au despărțit, iar ulterior au decis să își mai dea o șansă. Mai mult de atât, de-a lungul căsniciei, cuplul a dezvoltat un business online prin care vând haine și nu duc deloc lipsă de clienți.

Perioada pandemiei a fost benefică pentru ei, căci vedeta a câștigat și mai multă notorietate, iar vânzările la produsele pe care le promovează pe contul ei de Instagram au explodat și ele.

Averea secretă a Oanei Roman

Nu doar rețelele de socializare îi aduc bani. În 2020, Oana Roman a câștigat procesul procesul care s-a întins pe patru ani cu privire la moștenirea primită de la mătușa ei.

Mătușa vedetei i-a lăsat atât Oanei cât și surorii ei, prin testament, o casă cu curte la Sinaia, dar și o sumă mare de bani pe care o avea într-un cont deschis la o bancă.

Cu câți bani a rămas vedeta

Toate bune și frumoase până când bunurile moștenite au fost în pericol, după ce instituția Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a dat-o în judecată pe Mioara Roman, sub pretextul că a locuit ani buni într-o vilă care nu era pe numele ei, fară să plătească chirie.

După patru ani de procese, Oana Roman e ieșit învingătoare. Nu a spus suma pe care a moștenit-o însă având în vedere intensitatea procesului, cel mai probabil vedeta a moștenit o avere fabuloasă.

”Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, mărturisea vedeta pentru Antena Stars.