Cine este vedeta care a încasat 5 milioane de dolari din postările pe TikTok și cum a reușit? Recent a jucat și într-un film super popular de pe Netflix

08 sept. 2021
Cine este vedeta care a încasat 5 milioane de dolari din postările pe TikTok și cum a reușit? Recent a jucat și într-un film super popular de pe Netflix
Sursa foto: Pixabay

TikTok, rețeaua cu cea mai mare creștere în ultima perioadă a adus deja celebritate și bani multor persoane. Având în vedere că majoritatea utilizatorilor au sub 24 de ani, era și normal ca una dintre vedetele platformei să se încadreze în această categorie de vârstă. La doar 20 de ani, tânăra este cea mai bine plătită și a treia cea mai urmărită persoană de pe TikTok, reușind să câștige nu mai puțin de 5 milioane de dolari anual.

Addison Rae, pentru că despre ea este vorba, avea doar 18 ani când și-a făcut intrarea pe platformă. Ea a început prin clipuri în care dansa și a făcut valuri încă de la început. În doar câteva luni de la debutul ei pe TikTok a strâns milioane de urmăritori și în prezent are aproximativ 82,8 milioane. Americanca este a treia cea mai urmărită persoană de pe platformă, după Charli D’Amelio și Khaby Lame.

Totul a fost o întâmplare

Deși tânăra ia lecții de dans de la vârsta de 6 ani, nu credea vreodată că se va bucura de un asemenea succes. Contul de TikTok și l-a deschis în iulie 2019 și clipurile ei au intrat rapid în trending. După cum mărturisea, succesul a luat-o prin surprindere, mai ales după ce mulți artiști au început să o abordeze pentru a colabora. Chiar dacă la început realiza aceste clipuri pentru doar 20 de euro, acum câștigă cu mult mai mult.

La câteva luni de la debut ea strânsese aproximativ un milion de urmăritori și a decis să renunțe la facultate în luna noiembrie 2019, hotărâtă să-și dezvolte afacerea pe TikTok, dar și pe alte platforme sociale, precum YouTube sau Instagram.

Conform calculelor revistei Forbes, Addison Rae câștigă pentru campaniile plătite de diverse companii aproape 5 milioane de dolari anual. Printre câteva companii cu care a colaborat aceasta se numără Reebok, L’Oreal şi American Eagle.

Addison Rae și-a întrerupt studiile la Universitatea de Stat din Louisiana pentru cariera de pe TikTok. Sursa foto: Instagram

Își dezvoltă noi afaceri și s-a lansat în muzică

Și se pare că americanca nu se oprește aici, pentru că recent s-a lansat și în muzică. Prima sa melodie, Obsessed, a strâns deja peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, tânăra și-a lansat propria sa linie de produse cosmetice, Item Beauty, împreună cu startup-ul de frumusețe Madeby Collective. Addison va supraveghea majoritatea produselor pe care marca le va scoate pe piață și ocupă în prezent funcția de director de inovare.