Suma enormă pe care a câștigat-o Liviu Vârciu de la botezul fiului. Câți bani s-au dat la masă

21 sept. 2021
Suma enormă pe care a câștigat-o Liviu Vârciu de la botezul fiului. Câți bani s-au dat la masă

Pentru că anul trecut, în plină pandemie, Liviu Vârciu nu a reușit să-și boteze fiul decât la biserică, într-un cerc restrâns, vedeta s-a revanșat acum cu o petrecere pe cinste într-un restaurant de lux din Capitală. I-au fost alături prieteni și nume celebre din showbiz-ul românesc, iar la final, după ce a scăzut toate cheltuielile, a rămas și cu o sumă frumoasă.

Pentru acest eveniment, desfășurat într-un restaurant de lux din Capitală, Liviu Vârciu a avut exclusivitate cu postul Antena 1, acolo unde acesta lucrează. Printre invitați s-au numărat nume cunoscute din showbiz-ul autohton, precum Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță, dar și mulți alții.

Ce sumă a câștigat după botez

Darul a pornit de la 300 de euro și a ajuns chiar și la o mie, iar la final artistul a rămas cu o sumă frumușică, în jur 100.000 de euro, scriu jurnaliștii de la Playtech. La finalul petrecerii, artistul a plătit chelnerii și a lăsat și un procent de 10 la sută. De asemenea, au fost cheltuieli consistente și în momentul aducerii tortului, când a avut și un foc de artificii impresionant, pentru care vedeta ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 5.000 de euro.

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin au fost fericiți nevoie mare, mereu cu zâmbetul pe buze. Îmbrăcați la patru ace, cei doi s-au simțit bine și vedeta Antenelor nu a rezistat să nu cânte la rândul său câteva melodii. Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și au doi copii, pe Anastasia și pe Liviu Matei.

În privința nașilor băiețelului, aceștia sunt prieteni buni ai cuplului și au botezat-o și pe fetița lor, Anastasia.

„Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători. Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia”, a spus Liviu Vârciu.