Liviu Vârciu vrea să-l distrugă pe Cabral. Ce s-a întâmplat între cele două super vedete

06 sept. 2021
Liviu Vârciu vrea să-l distrugă pe Cabral. Ce s-a întâmplat între cele două super vedete
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Antena 1 și-a propus ca în această toamnă să devanseze liderul incontestabil al audiențelor, PRO TV, așa că și-a conceput programul astfel încât să vină cu replici pe măsură la toate producțiile de top ale postului rival. Cabral a reușit să se mențină tot timpul pe locul 1 cu emisiunea lui Ce spun românii.

Până acum nu a avut un concurent pe măsură pe acest tronson orar. Doar că începând de astăzi, 6 septembrie, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor debuta cu Prețul Corect. Emisiunea are mare succes în alte state și rulează de mai bine de 50 de ani. Producătoarea show-ului în România este o doamnă cu multă experiență, care s-a mutat recent de la PRO TV. Aceasta a coordonat producții ca Românii au talent sau Vorbește lumea.

Liviu Vârciu vrea să-l distrugă pe Cabral

Antena 1 speră să dea lovitura cu Prețul Corect și Liviu Vârciu să-l devanseze pe Cabral în topul audiențelor. Ambele vedete se bucură de multă popularitate și s-au remarcat prin glumele amuzante și spontane pe care le spun de fiecare dată.

Prețul cel bun (The Price is Right) este un shoe de divertisment tip concurs, în cei selectați pot câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate. Aleși din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Dan Negru ar fi trebuit să prezinte show-ul

”Nu am cum să nu mă distrez atunci când sunt alături de Andrei, nici nu ştiu cum ar fi să nu fim împreună într-un proiect! Partea cea mai frumoasă la Preţul cel bun este că facem oamenii fericiţi, ne distrăm şi se pleacă acasă cu premii. Sper ca telespectatorii să ne urmărească şi să se distreze alături de noi.”, a spus Liviu Vârciu.

În urmă cu ceva timp și Dan Negru vorbea despre această producție într-un interviu și spunea că el a insistat mult pentru ca Antena 1 să achiziționeze drepturile pentru această producție. Însă spune că rolul de prezentator ar fi trebuit să-i revină lui. Doar că se pare că șefii lui au avut o altă părere.