Suma astronomică cu care este plătit Cristiano Ronaldo la Manchester United. Ce i-a cerut Regina Elisabeta a II-a. Britanii au rămas mască

05 sept. 2021
Suma astronomică cu care este plătit Cristiano Ronaldo la Manchester United. Ce i-a cerut Regina Elisabeta a II-a. Britanii au rămas mască
Cristiano Ronaldo a câștigat de 5 ori Balonul de Aur

Întoarcerea portughezului în Premier League marchează un eveniment important pentru fotbalul englez. Cristiano Ronaldo, pe lângă faptul că devine cel mai bine plătit fotbalist, cu 550 de mii de euro pe săptămână, și-a câștigat și o admiratoare „secretă”, de rang înalt.

Se pare că însăși Regina Elisabeta a II-a ar fi o admiratoare secretă a fotbalistului și odată cu revenirea acestuia în Premier League a considerat că este momentul să marcheze cum se cuvine evenimentul. Regina ar fi comandat 80 de tricouri ale lui Cristiano, unul dintre acestea având chiar autograful celui care a câștigat 5 Baloane de Aur. Mai exact, Elisabeta a II-a ar fi solicitat chiar tricoul pe care Cristiano Ronaldo îl va purta la primul meci disputat pentru Manchester United, care să fie semnat de portughez, fapt fără precedent în istoria Casei Regale Britanice, notează digisport.ro.

Bineînțeles că acest demers al Majestății Sale a stârnit un val de rumoare în Anglia, pentru că, până acum, Elisabeta a II-a nu și-a manifestat niciodată afinitatea cu un club de fotbal, deși au existat o perioadă zvonuri că ar fi fană a grupării West Ham United.

Debutul lui Ronaldo la Manchester United, pe 11 septembrie

Superstarul portughez a mai jucat în Premier League pentru Manchester United între anii 2003 – 2009, perioadă în care a marcat 118 goluri pentru echipa de pe Old Trafford și a cucerit trei titluri. Se pare că marea revenire a sa în fotbalul din Anglia se va produce pe 11 septembrie, pe Old Trafford contra lui echipei Newcastle. Cristiano Ronaldo va purta în acest sezon tricoul legendar cu numărul 7, un număr care are o însemnătate specială la Manchester United. Tricoul cu numărul 7 a fost purtat de-a lungul anilor de nume celebre precum George Best, Bryan Robson, Eric Cantona sau David Beckham.

Pentru transferul său la Manchester United, clubul a plătit echipei Juventus suma de 15 milioane de euro și ar mai putea plăti 8 milioane, în funcție de performanțele portughezului. Ronaldo a semnat un contract valabil pentru două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.