Lovitură pentru Gigi Becali! Laurențiu Reghecamf revine în Liga 1! Cu ce echipă de top a semnat

26 iul. 2021
Lovitură pentru Gigi Becali! Laurențiu Reghecamf revine în Liga 1! Cu ce echipă de top a semnat
Anamaria Prodan împreună cu soțul său Laurențiu Reghecamf

Gigi Becali l-a dorit pe Laurențiu Reghecamf înapoi antrenor la FCSB. Cei doi chiar s-au întâlnit pentru a negocia contractul. Însă în momentul în care Anamaria Prodan a aflat a luat foc și totul s-a spulberat.

Aceasta se află în conflict cu Gigi Becali încă de anul trecut, după ce a fost scoasă din ecuația transferului lui Denis Man. Impresara a pierdut astfel mai bine de un milion de euro.

Cu ce echipă a semnat Laurențiu Reghecamf

Laurențiu Reghecamf a renunțat astfel la negocierile cu fostul lui patron și a semnat cu o altă echipă românească. El este liber de contract de la finalul lunii iunie, după finalizarea contractului cu echipa Al-Ahli, din Arabia Saudită.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază”, transmit oficialii CSU Craiova prin intermediul unui comunicat de presă.

Ce echipe a mai antrenat Laurențiu Reghecamf

În cariera sa de antrenor, Laurențiu Reghecamf a trecut pe la mai multe echipe de top: Gloria Bistrița, U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli.

Cea mai tumultoasă colaborare a fost cea cu FCSB. El a antrenat echipa lui Gigi Becali în perioada decembrie 2015 – mai 2017. Acum revine în Liga 1 după o pauză de peste patru ani.