Ce vârstă a împlinit Meghan Markle și ce studii are soția prințului Harry. Cum a debutat în lumea filmului

05 aug. 2021
Ce vârstă a împlinit Meghan Markle și ce studii are soția prințului Harry. Cum a debutat în lumea filmului
Meghan Markle și Prințul Harry. Foto: Elle

Meghan Markle este numele care a pus pe jar Familia Regală în ultimii ani. Ducesa de Sussex împreună cu prințul Harry au renunțat la titlurile lor regale și au decis să se retragă în America, pentru o viață mai bună.

Pe 4 august, Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere. Soția prințului Harry a împlini 40 de ani, iar cu această ocazie. Familia Regală a transmis și ea un mesaj cuplului.

Meghan Markle a împlinit 40 de ani

În acest an, ducesa de Sussex ș-a sărbători ziua la Montecito, California, unde locuieşte împreună cu prinţul Harry şi cu cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet.

Cu această ocazie, contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a distribuit mai multe poze cu Meghan şi i-a urat „La mulţi ani!”.

La rândul lor, prinţul William şi soţia sa, Kate, au distribuit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru Meghan Markle pe contul lor de Twitter, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia.

Ce studii are Meghan Markle

Meghan Markle este originară din America. Ducesa de Sussex s-a născut și a crescut în Los Angeles, California, iar în perioada copilăriei, kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap.

Deși are o înălțime de 1,68, Meghan Markle a tins tot timpul spre o siluetă zveltă, dar nu i-a fost ușor, așa că o bună parte din timp s-a concentrat doar pe aspectul ei fizic.

Dacă vă întrebați ce studii are ducesa de Sussex, ei bine, Meghan Markle a absolvit Northwestern University și are o diplomă în teatru și studii internaționale, obținută în 2003.

A debutat în lumea filmului cu roluri, mici ulterior ajungând să joace în unele dintre cele mai urmărite seriale. Din 2011 până în 2017, a jucat-o pe Rachel Zane în serialul Costume timp de șapte sezoane.

În 2017, actrița s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară, evident, după ce a divorțat de fostul său soț.