Secretul lui Cabral s-a aflat! Cine este vărul super celebrul al acestuia. Are o avere de peste 125 milioane de dolari

09 sept. 2021
Secretul lui Cabral s-a aflat! Cine este vărul super celebrul al acestuia. Are o avere de peste 125 milioane de dolari
Cabral

Cabral Ibacka are o familie numeroasă care s-a răspândit pe întreg globul. Deși vedeta PRO TV, s-a născut în România, tatăl său este din Congo. Printre rudele lui Cabral se numără și o vedetă din SUA, care are o avere impresionantă, el fiind sportiv de performanță pentru o cunoscută echipă de baschet din NBA.

Este vorba mai exact despre Serge Ibaka, care este văr de gradul 1 cu Cabral și este unul dintre cei mai cunoscuți baschetbaliști din lume, jucând în prezent pentru Los Angeles Clippers. Serge Ibaka, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Brazzaville, Congo. El s-a mutat în Franța la doar 17 ani și a jucat inițial în liga a doua, dar apoi a fost cooptat de spanioli și s-a mutat acolo, unde ceva mai târziu a atras atenția celor din NBA. În SUA el și-a schimbat numele din „Ibacka” în „Ibaka” și a jucat pentru echipe precum Oklahoma City Thunder, Orlando Magic, Toronto Raptors și în prezent evoluează pentru Los Angeles Clippers, transmite voxbiz.ro.

El este văr de gradul 1 cu Cabral, cei doi tați ai lor fiind frați. Cu toate acestea, Cabral nu are o relație foarte bună cu vărul său, după cum a mărturisit recent chiar vedeta PRO TV.

„Serge a făcut baschet în Spania și apoi a mers către America și a intrat în NBA. E un jucător foarte bun de altfel. M-am cunoscut cu frații și surorile mele la 33 de ani. I-am invitat de gura neveste-mii la nuntă. Pentru mine sunt niște străini. Sora mea, Artemis din România, e familie. Mai sunt prietenii de aici care sunt parte din familie. Ceilalți, chiar dacă avem același sânge, sunt niște străini. La fel și cu Serge. Nu caut prietenie doar pentru că e în NBA și face 22 de milioane pe an”, mărturisea vedeta TV într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Ștriblea.

Serge Ibaka joacă în prezent la Los Angeles Clippers. Sursa foto: Instagram

Ce avere a strâns vărul lui Cabral

Înițial, la venirea în SUA, Serge a semnat în 2009 cu Oklahoma City Thunder pentru un contract de 1 milion de dolari. El a jucat vreme de șapte ani pentru această echipă. Ulterior pentru un an a fost achiziționat de Orlando Magic. Norocul a dat însă peste el în 2017, atunci când a semnat pentru suma de 65 de milioane de dolari, un contract pe 3 ani cu Toronto Raptors, echipă cu care a devenit campion NBA în 2019.

La Toronto, vărul lui Cabral a avut performanțe bune, reușind cel mai bun scor în 2018, în meciul contra celor de la Los Angeles Lakers, când a înscris 34 de puncte. În acel meci el a depășit un record înregistrat în 2006 de legendarul Shaquille O’Neal.

Serge Ibaka a suferit între timp o operație la spate din cauza unei accidentări, dar a revenit și joacă din nou baschet la cel mai înalt nivel. În 2020 el s-a transferat la Los Angeles Clippers unde va primi suma de 10 milioane de dolari pe an.

Până acum, Serge a câștigat peste 125 de milioane de dolari din baschet. El are și o fiică, Ranie, care a trăit o bună perioadă de timp în Congo pentru că sportivul nu a vrut să o cunoască și a văzut-o pentru prima dată atunci când fetița avea deja cinci ani.