S-a aflat cine era amanta milionarului din Arad, ucis în urma unei explozii cu bombă. Cu ce se ocupa aceasta și ce rol a avut în asasinat

02 iun. 2021
S-a aflat cine era amanta milionarului din Arad, ucis în urma unei explozii cu bombă. Cu ce se ocupa aceasta și ce rol a avut în asasinat

În urmă cu câteva zile, un asasinat în stil mafiot zgduia comunitatea din Arad. Un prosper om de afaceri, Ioan Crișan a fost ucis, după ce mașina sa a explodat la scurt timp după ce s-a urcat la volan. Anchetatorii au descoperit imediat că pe scanului șoferului fusese implantată o bombă, care a fost activată de 30-40 de metri prin telecomandă.

Ioan Crișan avea doar 66 de ani, iar numele său era cunoscut în Arad. Timp de 25 de ani, acesta a lucrat ca electronist la Aeroportul din Arad, iar apoi a investit într-o firmă de transporturi. Asasinatul său ar avea legătură cu acest domeniu. Surse din anchetă vorbesc despre afacerile pe care acesta le-ar fi avut cu persoane periculoase din Ucraina, legat de țigări netimbrate.

Procurorii verifică mai multe piste

În același timp, potrivit surselor Antena3, se pare că ar mai exista o pistă legată de cetățeni sârbi, cu care milionarul din Arad ar fi avut mai multe combinații.

În momentul de față, Ioan Crișan se concentra mai mult pe firma sa Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. Acesta investise și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. În urmă cu un an a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne.

Cine era amanta milionarului din Arad și ce rol are aceasta în anchetă

Pandemia a schimbat cursul lucrurile, dar afacerile păreau să fie prospere. Totuși, el avea pe rol mai multe procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.

Un rol important în anchetă îl are amanta sa. Femeia a recunoscut relația secretă pe care o avea cu Ion Crișan, iar anchetatorii încearcă să afle cât mai multe de la ea. Acesta era chiar contabila firmei sale și lucrau împreună demult. Momentan nu se cunosc mai multe detalii, însă aceasta este considerată un pion important în rezolvarea ecuației oribilei crime.