Oana Zăvoranu a spus public ce relație au avut Pepe și Oana Roman. Detalii jenante ies la iveală

31 mai 2021
Oana Zăvoranu a spus public ce relație au avut Pepe și Oana Roman. Detalii jenante ies la iveală
Oana Roman si Pepe

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că cele două Oane, Zăvoranu și Roman nu se înțeleg deloc. Fiecare aruncă ori de câte ori are ocazia cu săgeți otrăvite, dar cea mai agresivă a fost invitata lui Cătălin Măruță la ultimul lui podcast.

Oana Zăvoranu a recunoscut că nu o poate suporta pe Oana Roman și a spus și care este motivul. Tot timpul a fost asumată și a spus lucrurilor pe nume, așa că nici de data aceasta nu a ezitat să spună fix ce gândește.

Oana Roman, îndrăgostită de Pepe

Ea a dat de înțeles că Oana Roman este îndrăgostită de mult timp de Pepe și că pe ea a perceput-o încă de la bun început ca pe o rivală. Fiica lui Petre Roman ar spera ca într-o zi să fie într-o relație cu acesta, doar că acest lucru nu se va întâmpla, este de părere Oana Zăvoranu.

„Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima. Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a mărturisit Oana Zăvoranu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul PRO TV a dorit să pună și mai multe paie pe foc și a aprofundat subiectul, punând întrebări directe. „Crezi că e îndrăgostită de Pepe?”, iar Oana i-a dat imediat replica: „Tu ce zici? Să pui în mod obsesiv poze, să etichetezi…”, a mai spus vedeta.

Cum s-au împăcat Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu-și mai vorbeau de mai bine de 11 ani, dar iată că au reușit să îngroape securea războiului. Vedeta a acceptat invitația prezentatorului la podcastul lui și s-a prezentat împreună cu soțul său, Alex Ashraf.

„Cand Dumnezeu vrea, toate se pun in ordine! Si cand eu vreau ceva, obtin! Intalnirea cu Maruta vine intr-o perioada extrem de buna a vietii mele si am acceptat-o cu drag! E momentul sa lasam in urma luptele inutile si raul facut de altii si sa vedem ce a ramas dupa furtuna! Eu zic ca a iesit soarele! Va pupa Oana Boss si nu uitati sa fiti fix cum simtiti voi si nu cum va dicteaza altii! Smecheria in viata e sa traiesti dupa regulile tale! Fiti destepti!”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de facebook, ca și explicație la prezența ei la podcastul celui pe care-l detesta în urmă cu câțiva ani.