Cine ar fi ordonat asasinarea milionarului din Arad, Ioan Crișan? Ce rol ar fi avut ginerele său, deputatul Sergiu Bîlcea (SURSE – EXCLUSIV)

30 mai 2021
Cine ar fi ordonat asasinarea milionarului din Arad, Ioan Crișan? Ce rol ar fi avut ginerele său, deputatul Sergiu Bîlcea (SURSE - EXCLUSIV)

Milionarul din Arad, Ioan Crișan a fost ucis sâmbătă dimineață, după ce mașina sa a explodat. Anchetatorii au descoperit că pe scanul din față al șoferului fusese montată o bombă, care a fost acționată prin telecomandă, de la o distanță de 30-40 metri. Procurorii iau în calcul mai multe ipoteze, însă se pare că una dintre acestea ar fi cea mai plauzibilă.

Deși presa speculează mult pe tema relației proaste care exista între Ioan Crișan și fostul său ginere, deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, acesta nu ar fi avut niciun rol în asasinat.

Ce rol ar fi avut fostul ginere al lui Ioan Crișan

De altfel, politicianul în vârstă de 40 de ani ar avea o relație amoroasă cu un nume important din PNL Arad, care ar fi încercat chiar și să-l impună candidat la Primăria Muncipiului, au dezvăluit surse, în exclusivitate pentru voceabanilor.ro.

Cea mai plauzibilă variantă pare a fi o reglare de conturi. Iar pe această variantă merg și anchetatorii. Se pare că Ioan Crișan avea o firmă de transport prin care transporta țigări netimbrate din Ucraina și ar fi avut ceva datorii neplătite. În această speță ar fi implicat și un așa zis Mladin, care este considerat un rege neîncoronat al țigărilor netimbrate din vestul țării.

Cine a ordonat asasinatul milionarului din Arad

Așadar asasinatul ar fi fost unul la comandă, iar cel care ar fi executat totul ar fi fost un criminal plătit. Procurorii investighează cu multă atenție acest caz și vor să găsească vinovatul cu celeritate.

În România, nimeni nu a mai murit într-un atac cu bombă din anul 1985. Crima a zguduit puternic comunitatea din Arad, dar și serviciile de informații. Trebuie menționat că nu oricine poate confecționa o bombă de acest tip, iar cel care a acționat cu atât de multă minuțiozitate nu putea fi decât un specialist.