Rezultate financiare surprinzătoare. Câți bani câștigă de fapt Smiley cu firma sa Hahaha Production?

26 aug. 2021
Rezultate financiare surprinzătoare. Câți bani câștigă de fapt Smiley cu firma sa Hahaha Production?
Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Anul trecut i-a pus la grea încercare pe artiștii din România din cauza numeroaselor concerte și evenimente anulate. Din această cauză și finanțele lor au avut de suferi. La rândul său, Smiley, deși a avut un an la fel de greu și cifra de afaceri i-a scăzut considerabil, a reușit totuși să obțină sume frumoase în anul 2020.

Prin firma pe care o deține Smiley, Ha Ha Ha Production S.R.L., artistul a avut o cifră de afaceri anul trecut impresionantă. Astfel, conform bilanțului depus la Registrul Comerțului, firma lui Smiley a avut o cifră de afaceri de 8.669.616 de lei, transmite fanatik.ro.

Trebuie menționat că, cifra de afaceri a firmei deținute de artist a scăzut totuși cu 20% față de anul 2019. În plus, se pare că Smiley a trebui să se despartă de o parte a angajaților în 2020. Acesta a ajuns anul trecut la 12 angajați, cu 40% mai puțini decât înainte.

Primul loc ca cifră de afaceri în 2020

Pe domeniul de activități de interpretare artistică și spectacole, Ha Ha Ha Production S.R.L. s-a clasat în 2020, pe primul loc, la nivel național în ceea ce privește cifra de afaceri. Profitul pe de altă parte a scăzut considerabil față de anul anterior, când Smiley obținea cu 84% mai mult.

Și Smiley nu este singurul artist „descurcăreț” în anul de grea încercare 2020. Dacă firma sa este campioană la cifra de afaceri, un alt artist, Dorian Popa, l-a depășit și s-a aflat în față la mare distanță în privința profitului. Prin firma sa, Dorian Popa Show S.R.L., el a înregistrat anul trecut cel mai bun an din istorie.

Conform bilanțului depus la Registrul Comerțului, Dorian Popa a obținut un profit de 10 ori mai mare decât Ha Ha Ha Production, firmă deținută de Smiley, care a înregistrat un profit de doar 171.115 de lei.

De asemenea, la capitolul cifră de afaceri, firma lui Dorian Popa, deși nu se apropie de cea a lui Smiley, a ocupat un onorant loc șase în topul companiilor de profil.