Cât costă o postare cu o singură poză pe contul de Instagram al lui Dorian Popa. Câinele lui, Cheluțu a strâns deja 200.000 de euro din încasări

13 mart. 2021
Cât costă o postare cu o singură poză pe contul de Instagram al lui Dorian Popa. Câinele lui, Cheluțu a strâns deja 200.000 de euro din încasări
Dorian Popa și câinele său, Cheluțu

Dorian Popa este cântăreț, actor și mai ales influencer. Astfel a ajuns să încaseze sute de mii de euro anual, muncind cu mult drag. Chiar și câinele său, Cheluțu are încasări uriașe, cu mult peste ceea ce câștigă un medic, de exemplu. Youtube-ul l-a făcut celebru și bogat, iar acum nu trebuie decât să se bucure de viață.

„Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte. Pentru a putea raspunde 100% natural atunci când vine vorba de veniturile tale, trebuie să fii 100% în regulă cu legea”, a spus Dorian Popa într-un interviu la Aleph News Tv.

Cât muncește Dorian Popa pentru sutele de mii de euro care-i intră în conturi

Artistul nu se ferește să vorbească despre bani și despre succesul său din mediul online. Spune că muncește în jur de nouă ore pe zi și trebuie să fie mereu creativ pentru a răspunde așteptărilor venite de la public. Concurența este una acerbă. Cam toate vedetele au identific nișa această și își lansează podcast după podcast, în încercarea de a cuceri Youtube-ul.

Totuși, în România costul click-ului este cu mult mai ieftin, comparativ cu SUA, de exemplu. Dar piața este în creștere, la fel și numărul doritorilor de popularitate pe Youtube și Instagram. Facebook-ul pare că a rămas puțin în urmă, din acest punct de vedere și pare orientat mai mult pe zona știrilor.

Cât costă o postare pe contul de Instagram al lui Dorian Popa

Dorian Popa are lunar zeci de milioane de vizualizări pe contul său de Youtube, unde are aproximativ 2 milioane de abonaț. Cel mai mult, doar din click-uri, el a câștigat 15 mii de dolari în 30 de zile. Însă adăugând și reclame venite din contact direct a ajuns și la 50.000 de dolari. Depinde enorm de cum îți gestionezi contul și de cât de popular ești.

Și pe Instagram, Dorian Popa stă bine și este foarte scump. A câștigat o grămadă de bani, iar acum se gândește să investească și în imobiliare, un domeniu sigur și care-ți va aduce mereu un venit constant.

„O postare InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie. Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine. Îmi doresc să intru în forță și în imobiliare pentru că îmi place foarte mult chestia asta și vreau să fac un cartier care să se numească Hâtz Residence”, a mai spus Dorian Popa.