Ce job are acum fratele lui Smiley. Ce studii a finalizat Filip și care a fost primul său loc de muncă

05 aug. 2021
Ce job are acum fratele lui Smiley. Ce studii a finalizat Filip și care a fost primul său loc de muncă

Smiley este artistul care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului datorită pieselor sale care au cucerit publicul larg. Cine este însă fratele său? Filip este cu șapte ani mai mic decât Smiley și a reușit să își construiască o carieră impecabilă.

Are 31 de ani, iar deși a ales să termine o Facultate diferită de Smiley, drumurile lor s-au unit într-un final. Filip Maria a urmat cursurile UTCB Construcții Civile Industriale și Agricole după ce a terminat liceul, pe când Smiley a ales Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț.

Ce job are fratele lui Smiley

De la construcții, la muzică, cam așa arată rezumatul carierei lui Filip. Fratele lui Smiley a iubit muzica de la început, dar și-a început drumul profesional în construcții.

Cum își explică talentul? Ei bine, Filip mărturisește că reține versurile și liniile melodice foarte repede, iar pe lângă muzică iubește călătoriile, gamingul, dar și aviația, semn că fratele artistului nu e un fan al vieții monotone.

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.

Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a povestit el într-un interviu oferit jurnalistei Anca Andrei în Revista Capital.

Filip a crescut HaHaHa Production

Pasiunea și talentul său s-au reflectat în veniturile pe care le-a adus pentru HaHaHa Production. S-a alăturat echipei în urmă cu cinci ani, iar abilitățile sale au adus un plus de valoare companiei.

În 2018, cifra de afaceri a HaHaHa Production a ajuns la 2 milionae de lei, după cum povestește chiar și el. Mai mult de atât, a crescut și numărul angajaților, iar ordinea a fost una mult mai clară. A adus schimbări mari, deci practic Smiley s-a bucurat de un ajutor impresionant din partea fratelui său.

“Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați.

Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație. Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an”, a mai mărturisit Filip pentru sursa citată.