Răzvan Simion s-a făcut de râs. A refuzat să-și plătească întreținerea. Pentru ce sumă a fost dat în judecată de vecini

12 sept. 2021
Răzvan Simion s-a făcut de râs. A refuzat să-și plătească întreținerea. Pentru ce sumă a fost dat în judecată de vecini
Momente jenante pentru Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram

Binecunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, a fost pus într-o situație foarte neplăcută atunci când a fost executat silit de vecinii săi pentru neplata unei datorii la întreținere. Când s-a întâmplat asta și despre ce sumă este vorba mai exact?

Răzvan Simion a trecut prin clipe dificile în urmă cu ceva ani în urmă, pe când locuia cu prima sa soție, Diana. Înainte să-și cumpere casa din Corbeanca, acesta locuia într-un apartament din Drumul Taberei, în Capitală și „ar fi uitat” să-și plătească întreținerea.

Marea problemă este că vecinii vedetei s-au chinuit ani de zile să recupereze suma pe care prezentatorul matinalului o datora și nici după o decizie a instanței acesta nu a plătit, transmite wowbiz.ro.

A fost dat în judecată de vecini

Sătui de sumele de bani care se tot acumulau lună de lună, vecinii lui Răzvan Simion l-au dat în judecată și au obținut câștig de cauză în instanță, vedeta fiind chiar executată silit pentru plata sumei restante.

Conform sursei citate, Răzvan Simion datora vecinilor săi puțin peste 4.500 de lei, o sumă destul de mică, am putea spune, dar pe care vedeta nu a plătit-o sau „a uitat” să o plătească. Acești bani s-au acumulat pentru neplata întreținerii în perioada martie 2016 – aprilie 2018, plus penalitățile de rigoare, care se ridicau la aproximativ 1.700 de lei și fondul de rulment în valoare de 300 de lei. La aceste sume s-au adăugat, odată cu pierderea procesului și cheltuielile de judecată în valoare de 1.000 de lei.

Atât Răzvan Simion, cât și avocatul său nu au călcat în sala de judecată, dar este adevărat că nici după sentința judecătorilor nu a contestat decizia.

Pe de altă parte, după decizia instanței nu a plătit în continuare suma pe care o datora. Din această cauză, vecinii săi au fost nevoiți să-l execute silit, lucru care s-a și întâmplat, într-un final, moment în care vedeta Antena 1 nu a mai avut ce face și și-a achitat toate datoriile față de asociația de proprietari.