Ce super mașină de lux conduce Lidia Buble și câți bani a plătit pentru ea. Modelul este unul foarte apreciat

04 aug. 2021
Ce super mașină de lux conduce Lidia Buble și câți bani a plătit pentru ea. Modelul este unul foarte apreciat

Revenită de curând în țară după încheierea filmărilor pentru sezonul 4 al show-ului Asia Express, Lidia Buble (28 de ani), se poate bucura din plin acum de vară. Vedeta are și o mașină cu care se mândrește, chiar dacă nu a plătit-o din banii ei. 

Solista a susținut, după revenirea în țară, un concert pe litoral, unde a petrecut și câteva zile la plajă, relaxându-se. Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Ea are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Săptămâna aceasta, întreaga familie Buble se reunește, scrie unica.ro.

„Astăzi este sărbătoare în familia Buble. Mai trebuie să ajung eu și suntem toți frații, toți nepoții. (…) Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin. Abia aștept în seara asta să ne punem să dormim. Suntem toți, și cu nepoți, cred că o să dormim cum dorm găinile în coteț, unii peste alții. La noi, distracția începe seara. Ziua se gătește mult, avem grijă de nepoți, dar seara începe distracția”, a spus cântăreața pe Instagram.

Mașina, primită cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Pe lângă banii pe care-i câștigă pentru a participa la anumite evenimente, minim 3.000 de euro, doar pentru a fi prezentă și a accepta să facă două trei poze, vedeta deține și o firmă înființată în 2017. Prin intermediul acestei firme, Lidia își desfășoară întreaga activitate muzicală și câștigă bani destul de frumoși.

Anul 2019 a fost unul foarte profitabil pentru firma acesteia, potrivit rezultatelor oferite de Ministerul de Finanțe. Astfel, firma a înregistrat un profit net de 198.824 de lei, aproximativ 40.000 euro, de trei ori mai mare decât cel bifat în 2018.

Având în vedere aceste cifre este și normal că deține o mașină puternică. Lidia conduce un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red, dar nu și l-a cumpărat din banii ei, ci l-a primit cadou când a împlinit 26 de ani de la fostul ei iubit, prezentatorul tv Răzvan Simion (40 de ani). Mașina Lidiei costă între 35 și 40 de mii de euro. Fostul cuplu s-a despărțit după 5 ani de relație, în vara anului trecut, însă cei doi continuă să lucreze împreună.

Sursa foto: Instagram