Răsturnare de situație. Revine Cătălin Botezatu în juriul Bravo, ai stil? Cine ar urma să fie dat afară (SURSE)

14 aug. 2021
Răsturnare de situație. Revine Cătălin Botezatu în juriul Bravo, ai stil? Cine ar urma să fie dat afară (SURSE)
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a mărturisit că plecarea sa din juriul „Bravo, ai stil” nu înseamnă neapărat vreo relaxare pentru el, având în lucru multe proiecte în această perioadă. Celebrul designer a lăsat și loc de interpretări în declarațiile sale, lăsând să se înțeleagă că ar putea reveni, posibil chiar și în acest sezon, potrivit surselor VoceaBanilor.ro.

Designerul este foarte ocupat în această perioadă cu afacerile pe care le dezvoltă și proiectele pe care le are în prezent. Toate îi iau mult timp și, conform declarațiilor sale, i-ar fi fost foarte greu să se împartă între filmările de la „Bravo, ai stil” și proiectele sale, ținând cont că filmările pot să dureze și 10-12 ore.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a dat de înțeles că retragerea sa este doar una de moment, nefiind exclus să revină ca jurat în cadrul emisiunii. Sursele VoceaBanilor susțin că designerul ar putea reveni în juriu, chiar și în acest sezon dacă audiențele nu se ridică la nivelul așteptărilor. S-ar putea să avem 4 jurați sau un nume greu să fie înlocuit. Încă nu se știe cine.

Motivul real al retragerii sale de la „Bravo, ai stil”

„După «Bravo, ai stil» nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă. M-am retras cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc.

De obicei, atunci când ești designer clientul vrea să te întâlnească și acest lucru nu puteam să îl fac pentru că filmările la «Bravo, ai stil» însemnau uneori și câte 10-12 ore pe zi și am foarte multe proiecte, foarte multe prezentări de modă. Bineînțeles, eu, față de cei care nu știu, față de colegii mei, mai am și alte afaceri pe care le dezvolt și atunci îmi este greu să mă împart!”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-un interviu pentru ciao.ro.

Creatorul de modă a mai spus că s-a bucurat să facă parte din juriu și a avut parte de o atmosferă plăcută. De asemenea, el susține că decizia luată a fost una asumată și foarte bine analizată având în vedere planurile sale. Cătălin Botezatu a mărturisit însă că regretă faptul că nu-și mai vede prietenii și echipa cu care a avut plăcerea să lucreze în ultima vreme.