EXCLUSIV. Ce salariu neașteptat de mic câștigă Raluca Bădulescu de la Kanal D? De aici s-ar fi certat și cu Cătălin Botezatu. Detalii din culise

30 iul. 2021
EXCLUSIV. Ce salariu neașteptat de mic câștigă Raluca Bădulescu de la Kanal D? De aici s-ar fi certat și cu Cătălin Botezatu. Detalii din culise
Raluca Bădulescu

Cătălin Botezatu a anunțat zilele trecute că nu va mai fi jurat la Bravo, ai stil! Celebrities. Cel de-al patrulea sezon urmează să înceapă în toamnă, iar primele două concurente au fost deja promovate: Anda Adam și Nicoleta Nucă. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu rămân în continuare în juriu.

Ceea ce puțini știu este că decizia lui Cătălin Botezatu de a părăsi emisiune are legătură cu tensiunile apărute în echipă. Și în urmă cu un an designerul a amenințat că pleacă, dar de data aceasta chiar a făcut pasul cel mare. Atunci reprezentanți Kanal D i-au mai adăugat bonusuri în contract și în cele din urmă s-au înțeles.

Ce salariu primește Raluca Bădulescu de la Kanal D

Mărul discordiei îl reprezintă banii. De aici au apărut diferite conficte. Chiar dacă la prima vedete Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt cei mai bun prieteni, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Surse din Kanal D au dezvăluit pentru VoceaBanilor.ro că cei doi s-au distanțat foarte mult în ultima perioadă.

Cătălin Botezatu este cel mai bine plătit jurat, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare lună de filmare, potrivit acelorași surse. Raluca Bădulescu primește în schimb doar 2.800 de euro ca salariu lunar, ceea ce i se pare prea puțin, dar se pare că este singura ei sursă de venit în momentul de față.

Iar Maurice Munteanu ar primi de la Kanal D aproximativ 2.000 de euro, mai spun sursele menționate. De altfel, el este cel mai prost plătit jurat dintre toți, care au fost vreodată la Kanal D în această emisiune.

Mesajul prin care Cătălin Botezatu își ia adio de la Bravo, ai stil!

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a fost anunțul lui Cătălin Botezatu.