Probleme mari pentru Alex Velea și Antonia. Imaginea lor trebuie să fie distrusă: cine a dat ordin să fie linșați public (SURSE)

11 aug. 2021
Probleme mari pentru Alex Velea și Antonia. Imaginea lor trebuie să fie distrusă: cine a dat ordin să fie linșați public (SURSE)
Alex Velea și Antonia. Sursa foto: Instagram

Alex Velea și Antonia par să fi ajuns ținta unei campanii de denigrare, fiind acuzați de fapte din ce în ce mai controversate. Cătălin Măruță a dat startul și lucrurile au continuat cu acuzațiile aduse de Fulgy și scandalul în care cuplul este acuzat ar fi agresat o tânără într-un club.

Mario Fresh și Lino Golden ar fi pornit o subtilă campanie de denigrare la adresa Antoniei, după plecarea acestora din echipa Golden Boy a lui Alex Velea. Scopul final? Totul să ricoșeze de fapt în Alex Velea după ce fiica Andreei Esca, Alexia Eram a fost în mijlocul unui conflict cu cei doi.

Lucrurile se complică și mai mult după ce Fulgy a lansat la rândul ei acuzații la adresa lui Alex Velea. Conform acesteia, în studioul său s-ar fi consumat frecvent substanțe interzise. Cu toate acestea, aceste acuzații nu au fost însă dovedite și nu s-au confirmat.

Antonia și Alex Velea, luați la țintă cu acuzații

Ultimul scandal în care Antonia și Alex Velea au fost aruncați, fără voia lor se pare, îl reprezintă o dezvăluire făcută de Cancan, conform cărei cei doi ar fi agresat și scuipat o tânără într-un club, fără ca aceasta să le fi făcut ceva. Și în acest caz lucrurile sunt ciudate pentru că, martorii la eveniment spun lucrurile nu au stat deloc așa, după cum scrie VoxBiz.ro.

Cireașa de pe tort a fost o amplă dezvăluire în Cancan, în care o tânără povestește că a fost agresată și scuipată de Antonia și Alex Velea, fără ca ea să le fi făcut nimic. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa, din câte au povestit martori de la eveniment pentru VoxBiz.ro.

Care ar fi de fapt adevărul?

În realitate, se pare că totul este doar o campanie amplă de denigrare la adresa cuplului. Motivul este simplu: firma lui Alex Velea, Golden Boy Society a început să cucerească noi teritorii. Acest lucru pare să nu fie tocmai pe gustul concurenței care a pornit ofensiva, spun surse din industria muzicală pentru Voxbiz.ro.

În tot acest timp, celebrul cuplu a preferat să stea cât mai departe de aceste acuzații, dar în cele din urmă nu au mai rezistat și au transmis un mesaj pe conturile lor de Instagram.

„În ultima săptămână, s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a lui Alex, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră. Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect, să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație. (…) Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au transmis Antonia și Alex Velea pe Instagram.