Antonia a făcut dezvăluiri jenante despre Cătălin Măruță. Spune că este obsedat de ea: detaliile care au fost ascunse până acum

29 mai 2021
Antonia a făcut dezvăluiri jenante despre Cătălin Măruță. Spune că este obsedat de ea: detaliile care au fost ascunse până acum
Antonia și Cătălin Măruță

Antonia a fost considerată mult timp cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta a plecat din țară, împreună cu mama sa când avea doar 5 ani. A locuit în SUA până la 18, când a fost deportată pentru că-i expirase viza. Adaptarea nu i-a fost ușoară, dar a ajutat-o mult frumusețea.

S-a căsătorit cu Vicenzo Castellano, fiul unui milionar, a rămas repede însărcinată, dar viața pe care o trăia era departe de ceea ce visa când era copil. L-a întâlnit pe Alex Velea, cu care a întemeiat o familie. Chiar dacă divorțul de primul soț s-a prelungit ani de zile, cei doi au format și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Antonia l-a făcut praf pe Cătălin Măruță

Deși prieteni cu Andra și Cătălin Măruță la început, de o perioadă de timp acesta îi atacă des în emisiunea lui. Antonia a luat foc și l-a criticat în termeni duri pe  prezentatorul PRO TV. Aceasta a spus că el este obsedat de ea și de Alex Velea și că tot timpul dă vină pe producători și audiență.

În realitatea, relația s-ar fi stricat după dezertarea lui Mario Fresh din trupa lui Alex Velea, care l-a promovat foarte multe în trecut. Imediat ce a renunțat la colaborarea cu „tatăl său adoptiv”, acesta a scos o melodie cu Andra și a apărut des în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Antonia și Alex Velea, deranjați de cuplul Andra – Cătălin Măruță din cauza lui Mario Fresh

Asta i-a deranjat pe cuplul Antonia – Alex Velea. Mario Fresh este iubitul Alexiei Eram și de la ea a și pornit ruptura dintre Mario Fresh și protectorul său. Fiica Andreei Esca se pare că este foarte arogantă și a avut mai multe conflicte cu Antonia, iar aceasta i-a cerut lui Mario ca ea să nu mai vină la studio.

Acesta a refuzat și totul s-a năruit într-o secundă. Faptul că Andra și Cătălin Măruță au sărit în ajutorul lui Mario Fresh și apoi numele lor a tot fost folosit în rubricile emisiunii de pe PRO TV a deranjat-o și mai multe pe Antonia, care a șters pe jos în public cu prezentatorul.