Ce pensie are, de fapt bunica lui Alex Velea? Bătrână și-a făcut de râs nepotul la televizor

31 iul. 2021
Ce pensie are, de fapt bunica lui Alex Velea? Bătrână și-a făcut de râs nepotul la televizor
Antonia are o relație de mulți ani cu Alex Velea

Alex Velea este prins în ultima perioadă în numeroase conflicte, deși încearcă să le evite. Mai întâi s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden și chiar le-a rupt contractele cu firma lui Golden Boy Society pentru că cei doi l-au trădat după ce el i-a promovat intens, iar apoi a apărut show-ul cu Cătălin Măruță.

Simultan și Fulgy de la Clejani i-a creat probleme lui Alex Velea, după ce a spus public că la studioul acestuia se consumă substanțe interzise. Iar acum a apărut și bunica, în vârstă de 86 de ani, care a apărut la Acces Direct să-și acuze nepotul pe care l-a și crescut că a uitat de ea și că nu se poate descura din pensia infimă pe care o are.

Ce pensie infimă primește bunica lui Alex Velea de la statul român

Mamaie Virginica primește doar 1700 lei lunar de la stat și acești bani nu-i ajung pentru cheltuielile zilnice și medicamente, astfel că bătrână trăiește practic din mila vecinilor. Ea și-a spus toată povestea la Antena 1. Mama lui Alex Velea a intervenit și a spus că femeia a refuzat să se mute alături de ei la București și atunci nu a avut ce să-i facă.

”Mă sfătuiesc mereu cu părinții mei, am avut o relație foarte strânsă. Sunt un om extrem de împlinit și de fericit. Nu există dubii. Le mulțumesc de fiecare dată că s-au mutat aici (n.r. din Craiova la București). Verginica, te iubesc mamaie, te iubesc foarte, foarte mult! În perioada copilăriei, ai mei având un serviciu destul de dificil, mamaia m-a crescut”, spunea Alex Velea într-o emisiune de televiziune în urmă cu trei ani.

Mamaie Virginica l-a făcut de râs pe Alex velea la televizor

Bunica lui Alex Velea a făcut o serie de dezvăluiri la Acces Direct prin care efectiv și-a făcut nepotul de râs. În realitate, se pare că pur și simplu bătrâna refuză să-și părăsească locuința, iar cei de la București nu o mai vizita din lipsă de timp plus alte probleme de sănătate cu care se confruntă.

”A suna de aseară încontinuu și am răspus o dată. Ce vrei fată, ce vrei? Acum ai vrut să vorbești. Găsea el o năroadă. Și eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau. Care nepot, ce nepot, mă? El nu a auzit că mama lui a vorbit cu mine și m-a făcut proastă? Mâine îi iau tablourile și le pun dincolo, să nu o mai văd în fața mea”, a spus mamaie Virginica la Antena 1.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc? Vreau să mor liniștită”, a continuat aceasta.

Bătrâna, foarte dezamăgită de nepotul său

Bunica spune că este foarte supărată pe Alex Velea pentru că nu a mai vizitat-o și nu s-a mai interesat de ea, cu toate că toată copilăria a avut grijă de el. Mai mult, bătrână susține că l-a învățat de toate, mai ales că era un băiat inteligent de mic.

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai mamaie Virginica