Mai scumpă decât Antonia. Suma imensă pe care o cere Theo Rose pentru 45 de minute de cântat manele

06 aug. 2021
Mai scumpă decât Antonia. Suma imensă pe care o cere Theo Rose pentru 45 de minute de cântat manele
Theo Rose a devenit una dintre cele mai căutate artiste. Foto: Instagram

La doar 23 de ani, Theo Rose a devenit una dintre cele mai căutate artiste când vine vorba despre evenimentele din familie ale oamenilor cu bani. Fie că vorbim de nunți, botezuri sau aniversări, ea primește sume imense de bani pentru a întreține atmosfera în locațiile unde este invitată.

Încă din copilărie ea a cântat muzică populară, iar acum și-a schimbat repertoriul muzical și face spectacol interpretând manele. Printre numele celebre cu care Theo Rose a colaborat până în prezent se numără Florin Salam.

„Tarif promoțional” de 4.000 de euro

Artista ar percepe sume frumoase pentru evenimentele la care ia parte, acestea ajungând la mii de euro pentru mai puțin de o oră de reprezentație și în doar câteva luni a adunat o mică avere. Pentru o reprezentație de 45 de minute, cântăreața ar solicita nu mai puțin de 4.000 de euro, iar acest „tarif promoțional” crește proporțional cu durata spectacolului, scrie Cancan.

În cazul a două reprezentații de câte 45 de minute, Theo Rose cere 5.000 de euro, iar pentru reprize nelimitate din partea artistei, doritorii trebuie să scoată din buzunare 6.000 de euro. În plus, în local, organizatorul trebuie să rezerve o masă special pentru ea, colegii de trupă, manager și ceilalți oameni din staff, mai transmite sursa citată. Aceste informații au fost, de asemenea, confirmate și de Cătălin Rotaru, impresarul artistei.

Câștigă mai mult decât Antonia

Theo Rose a colaborat deja cu artiști cunoscuți și are planuri mari pentru viitor, în special în ceea ce privește muzica de petrecere și manelele unde a observat că se câștigă foarte bine.

„Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a declarat, recent, Theo Rose.

În comparație, o altă vedetă apreciată și cunoscută în România, Antonia, câștigă ceva mai puțin din reprezentațiile sale. Conform surselor VoceaBanilor.ro, aceasta cere între 3.000 de euro și 5.000 de euro pentru aproximativ 50 de minute de cântat. Cu toate acestea, Antonia nu câștigă cei mai mulți bani din muzică, ci din reclamele pentru diverse produse, de unde a obținut în urma unor contracte zeci și sute de mii de euro.