Pepe a rupt definitiv contractul cu Antena 1! Mărturia care îngroapă postul de televiziune

31 iul. 2021
Pepe a rupt definitiv contractul cu Antena 1! Mărturia care îngroapă postul de televiziune
Pepe și Raluca Pastramă

După despărțirea de Oana Zăvoranu, Pepe a revenit puternic în showbiz. Acesta a avut numeroase proiecte de televiziune, toate fiind cu Antena 1. Ani la rând, artistul a fost nelipsit de pe micile ecrane, iar contractele pe care le-a semnat au fost foarte avantajoase.

De ceva timp, însă Pepe nu a mai apărut la Antena 1 și toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat. După câteva luni de tăcere, vedeta a spus adevărul. Acum că este mult mai liniștit după divorțul de Raluca Pastramă și este într-o nouă relație, este foarte deschis să vorbească despre viața sa.

Pepe nu mai vrea contracte cu televiziuni

Pepe spune că a încetat colaborarea cu Antena 1 încă de dinainte să înceapă pandemia în forță și că nu și-a mai dorit niciun alt contract cu vreo altă televiziune pentru că este foarte ocupat cu proiectele sale personale și cu cele două fiice, care-i ocupă tot timpul.

S-a zvonit că Pepe va fi concurent Asia Express și chiar Survivor România, dar acesta a ținut să precizeze că astfel de speculații sunt inutile pentru că el niciodată nu o sa accepte să plece din țară pentru filmări pe termen lung pentru că are afaceri care-i impun prezența. În plus, nu vrea nici să stea departe de copii prea mult timp.

Pepe, lovitură pentru Antena 1

„Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am.”, a declarat Pepe pentru impact.ro.

Declarația lui lasă loc de multe interpretări. Practic după ani buni în care a colaborat cu Antena 1 și a primit un onorariu deloc mic, acum spune că nimeni nu se mai uită la televizor, deși cei mai mulți bani din media tot această industrie îi atrage. Iar cifrele arată că românii aleg în număr mare să urmărească televiziunile.