Cu cât și-a crescut Jador tariful pentru 45 de minute de cântat după Survivor România. Cât cerea înainte

01 iul. 2021
Cu cât și-a crescut Jador tariful pentru 45 de minute de cântat după Survivor România. Cât cerea înainte
Jador este unul dintre cei celebri cântăreți de manele din România. Foto: Facebook

Jador era denumit deja Regele Youtube-ului, când a intrat în competiția Survivor România. De altfel, acesta a devenit celebru tot în urma unui reality show de la Kanal D, Puterea Dragostei. Practic, după această emisiune matrimonială, popularitatea lui a explodat.

Astfel că dintr-un băiat simplu și sărac, Jador a ajuns să câștige și 50.000 de euro într-o singură lună. Mai toate piesele sale au ajuns în trending Youtube, iar număr concertelor s-a dublat de la o lună la alta. Asta până la momentul apariției pandemiei, când evenimentele au luat o pauză.

Jador, cel mai bine plătit concurent la Survivor România

Dar Jador a profitat de moment și a semnat un super contract cu Kanal D. Conform surselor VoceaBanilor.ro, acesta ar fi încasat câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a rezistat-o în Republica Dominicană.

Deși era considerat drept mare favorit, el s-a accident grav la genunchi și chiar dacă doctorii au făcut tot posibilul să-l recupereze, acest lucru nu a fost posibil și el a fost nevoit să plece acasă, unde a fost întâmpinat de fani cu un entuziasm nebun.

Cât cere Jador pentru 45 de minute de cântat

Popularitatea lui a crescut și mai mult, la fel și tariful pentru o cântare de 45 de minute. Dacă înainte accepta să performeze chiar și pentru 1.500 de euro, ei bine acum minimul ar fi undeva la 4.000 de euro, dar costul poate crește chiar și spre 6.000 de euro, în funcție de locație și de cât de ocupat este.

Recent, el a fost în SUA, alături de Elena Merișoreanu și a primit 5.000 de euro pentru a cânta la un eveniment privat de acolo. Jador înregistează pe bandă melodii și câștigă sute de mii de euro