Cine este noua iubită a lui Pepe? Cei doi au fost surprinși sărutându-se în public, la un eveniment

12 iun. 2021
Cine este noua iubită a lui Pepe? Cei doi au fost surprinși sărutându-se în public, la un eveniment
Pepe și Raluca Pastramă

Deși părea că nu va trece prea ușor peste divorțul de Raluca Pastramă, iată că Pepe s-a consolat deja în brațele altei femei. Și nu, nu este vorba despre buna lui prietenă Raluka, despre care presa a scris că ar fi noua lui cucerire, ci despre un fost model.

Pepe și Yasmine au fost surprinși de paparazzi Spynews sărutându-se în public, la un eveniment. Tânără este cunoscută în showbiz ca unul dintre cei mai buni make-up artiști. În trecut, aceasta a defilat și pe podiumurile de modă ale unor designeri cunoscuți.

Pepe iubește din nou

Pepe nu a vrut să recunoască oficial relația, însă a transmis că nu trebuie să fie nimeni surprins în momentul în care va fi surprins în compania altei femei întrucât este un bărbat liber.

Chiar dacă acesta își petrece mult timp cu fiicele sale și are grijă ca business-urile în care este implicat să funcționeze, iată că a găsit timp și pentru o nouă cucerire.

Yasmine l-a invitat la ziua ei de naștere

În urmă cu aproximativ o lună, Yasmine și-a serbat ziua de naștere la un local din Herăstrău, iar la eveniment l-a invitat și pe cel care astăzi îi este iubit. De altfel, se pare că cei doi erau extrem de apropiați încă de la acel moment, dar nimic nu era asumat public.

Acum cei doi nu s-au sfiit să se sărute în văzul tuturor, ceea ce înseamnă că relația a trecut la un alt nivel. Nici Raluca Pastramă nu a stat pe loc. Aceasta a fost văzută în compania altor bărbați și chiar se zvonește că ar fi îndrăgostită.