Oana Zăvoranu o distruge pe Gabriela Cristea: „V-o prezint pe soția lui Tăviță Clona”. Dezvăluirile cu care a făcut-o de râs pe vedeta Antena Stars

31 mai 2021
Oana Zăvoranu o distruge pe Gabriela Cristea:
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aceasta a pornit de ceva timp un război cu toate vedetele care pozează în influenceri. Aceasta nu este de acord cu modul în care este interpretat acest fenomen în România. Practic cam toți cei care au un strop de notorietate primesc tot felul de gratuități sau bani pentru a promova diverse produse.

Fie că le plac sau nu, vedetele le recomandă fanilor să le achiziționeze pentru că sunt foarte bune. Victimele preferate ale Oanei Zăvoranu au fost mult timp Oana Roman și Adelina Pestrițu, dar acum și-a găsit noi clienți.

Oana Zăvoranu a făcut-o de râs pe Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au scăpat de critici și au fost făcuți praf în una din emisiunile de pe Youtube ale Oanei Zăvoranu. Aceasta a ridiculizat greutatea vedetei Antena Stars, spunând că nu a slăbit deloc și că mai degrabă își editează fotografiile.

”Vă spuneam că vă pregătesc familii de mocangiști…mă țin de cuvânt…v-o prezint pe HIPPO MOCANGELA, soția lui Tăviță Clona. Ei mocangesc tot ce prind, cerșesc tot ce se poate cerși. Mergi tu la sală fix cât merg eu la ore de balet. Uite cum Hippo Mocangela rupe sportu…și și-a făcut de la atâta sport și gâtu mai lung…or fi efectele de la mersul ăsta pe pedale sau ce?”, a spus Oana Zăvoranu pe Youtube.

Oana Zăvoranu nu este de acord cu ce fac influencerii români

Aceasta nu s-a oprit aici. Ea spune că toți acești influenceri, inclusiv Gabriela Cristea ar trebui să inspire oamenii. În schimb, în România cam nimeni nu face acest lucru. Sunt destul de multe vedete care pentru un text de trei rânduri și o fotografie pe Instagram, cu un produs, primesc 2000-3000 de euro, iar numărul mare de like-uri primite îi ajută și mai mult să-și crească tarifele.

”Pe cine inspirați voi? Tupeul maxim mi se pare că atunci când tu ai mers gratis într-un loc să mi-l recomanzi mie. Dacă mă duc eu acolo cumva beneficiez de facilitățile de care ai beneficiat tu?”, a mai spus Oana Zăovranu.