Maria Constantin a umilit-o pe Gabriela Cristea în direct. Cum se comportă aceasta cu cei din jur când nu este filmată

29 mai 2021
Maria Constantin a umilit-o pe Gabriela Cristea în direct. Cum se comportă aceasta cu cei din jur când nu este filmată

Gabriela Cristea este astăzi o femeie împlinită. Este căsătorită deja de ani buni cu cântărețul Tavi Clonda și împreună cu el are două fetițe superbe. Primul ei soț a fost Marcel Toader, decedat în anul 2019, în urma unor probleme cardiace.

Maria Costantin a fost cea de-a șasea soție a omului de afaceri. Chiar dacă cei doi au divorțat, aceasta nu s-a sfiit să facă dezvăluiri din timpul cât a fost căsătorită cu el. Și a făcut-o chiar în timpul unei emisiuni de la PRO TV. Cătălin Măruță a fost cel care a provocat-o să dea detalii despre Gabriela Cristea.

Maria Constantin a umilit-o în direct pe Gabriela Cristea

„Ea a devenit a cincea soție. Eu am fost a șasea. Deja și-a dat lumea seama despre cine este vorba. Are probleme cu greutatea din câte am văzut. Nu am văzut-o personal, nu o cunosc. Se spune că este o femeie foarte rea. E supraponderală.

Maria Constantin

Fostul soț mi-a spus că este rea, din păcate el nu mai este. Am văzut niște filmări recente, am văzut că s-a îngrășat, nu este de judecat, are doi copii deja”, a spus Mariei Constantin la PRO TV.

Declarația ei a devenit subiect preluat de întreaga presă, iar Gabriela Cristea s-a simțit umilită, dar nu a vrut să continue scandalul. Nu este pentru prima dată când vedeta Antena Stars este acuzată că ar fi o femeie rea. Ea a fost criticată și pentru faptul că nu a mers la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea își continuă proiectele

Cu toate că a fost pusă la zid, Gabriela Cristea a evitat de fiecare dată să escaladeze acest tip de conflicte. Aceasta a preferat să se concentreze pe cariera și familia ei. Până recent a avut un reality show la Antena Stars, Fetele lui Tavi.

Pentru că audiența nu a fost pe măsura așteptărilor, șefii postului au decis să sisteze filmările. Însă asta nu a descurajat-o pe Gabriela Cristea. Și-a anunțat fanii că reality show-ul va continua pe Youtube, unde postează periodic scena din viața ei și a lui Tavi Clonda. Desigur că nu lipsesc nici cele două micuțe din peisaj.

Gabriela Cristea mai prezintă în momentul de față și o emisiune matrimonială pe Antena Stars.