Gabriela Cristea a început să plângă în hohote pe stradă. Ce i-a făcut Tavi Clonda, soțul ei

Gabriela Cristea a început să plângă în hohote pe stradă. Ce i-a făcut Tavi Clonda, soțul ei
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost una dintre vedetele de top ale Kanal D, dar relațiile cu postul turc de televiziune s-au terminat prost. La un moment dat, aceasta chiar a vrut să-i dea în judecată pe patroni. Ea prezenta una din emisiunile matrimoniale, iar imediat ce a intrat în concediu de maternitate a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu.

Producătorii au plăcut-o foarte mult pe fosta blondă a lui Bote și au oprit colaborarea cu Gabriela Cristea. Au vrut să-i propună altceva, dar de aici a ieșit un scandal monstru. Într-un final, vedeta a semnat cu Antena Stars, unde a avut mai multe emisiuni.

De ce a început Gabriela Cristea să plângă

Printre acestea și un reality show cu soțul ei, Tavi Clonda și cele două micuțe ale sale. Doar că după un sezon, producătorii Kanal D au decis să-l stopeze. Astfel cei doi soți s-au gândit să-și continue aventura pe contul de Youtube.

Și acolo au postat un episod halucinant. Gabriela Cristea a început să plângă în hohote în public în momentul în care a trebuit să-și lase cele două fiice la grădiniță.

„Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie. Am dus fetele la grădiniță. Greu a fost. Nu am dormit aproape toată noaptea șin Tavi s-a trezit pe la 5 dimineața. (…) A fost complicat, nu pentru ele, pentru mine”, a povestit Gabriela Cristea pe InstaStory.

Ce i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea

Soțul său, Tavi Clonda a încercat să o încurajeze și să-i fie alături. Acesta i-a spus partenerei sale că totul va fi bine și cu siguranță micuțele se vor simți foarte bine la grădiniță, iar mai târziu vor râde când își vor aminti de aceste momente.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea, conform showblitz.ro.