EXCLUSIV! Suma uriașă pe care o cere Adelina Pestrițu pentru o postare pe Instagram

03 nov. 2020
EXCLUSIV! Suma uriașă pe care o cere Adelina Pestrițu pentru o postare pe Instagram

Adelina Pestrițu, se poate declara o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional cât și personal. Ea desemnată în urmă cu un an ”Best Romanian Influencer”, iar sumele pe care le încasează sunt incredibile.

După ce a renunțat la Kanal D, viața Adelinei Pestrițu a luat o întorsătură complet neașteptată. Acum, fosta prezentatoare de la WOW Biz este antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro și are o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media.

Noua ei imagine a făcut-o câștigătoare a premiului «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019.

Mulți se întreabă însă, câți bani se pot câștiga din social media și ce sume ar putea încasa Adelina Pestrițu pentru postările zilnice pe care le face. Ei bine, sumele sunt complet neașteptate.

Câți bani încasează Adelina Pestrițu de pe instagram

Surse au declarat pentru voceabanilor.ro, că pentru trei postări pe story și trei postări pe pagina de instagram, Adelina Pestrițu încasează suma netă de 7.000 de euro + TVA. Adică, pentru un singur brand, vedeta încasează peste 8.000 de euro.

Dacă ar fi să facem un calcul, pentru trei branduri diferite, postate într-o singură zi, Adelina Pestrițu poate încasa și peste 25.000 de euro, sumă deloc neglijabilă.

Promovarea produselor este de asemenea, alegerea Adelinei Pestrițu. Fosta prezentatoare de la Kanal D își alege singură produsele pe care dorește să le prezinte sau să le poarte în imaginile sau clipurile video postate.

De asemenea, vedeta colaborează cu toate brandurile printr-un contract de drepturi de autor.