Motivul real pentru care Bill Gates divorțează de soția lui Melinda, după 27 de ani

Motivul real pentru care Bill Gates divorțează de soția lui Melinda, după 27 de ani

La 65 de ani, Bill Gates a decis că este momentul să pun punct unei căsnicii care a durat 27 de ani și din care au rezultat trei copii minunați. Fondatorul Microsoft a anunțat printr-o postare de Twitter că mariajul său cu Melinda a ajuns la final, dar că aceștia vor rămâne în continuare implicați împreună în fundația pe care au construit-o.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu. În cei 27 de ani petrecuți împreună am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care ajută oamenii la nivel global.

Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, au trasmis Bill şi Melinda Gates simultan pe conturile lor de Twitter.

Motivul real al divorțului dintre Bill Gates și Melinda Gates

Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea, iar motivul real al separării pare să fie că fiecare se gândește să-și refacă viață alături de un alt partener. Melinda are 56 de ani și i-a fost mereu alături lui Bill Gates, care a fost mult timp cel mai bogat om din lume.

Bill Gates a primit vaccinul anti Covid-19. Foto: Twitter/Bill Gates

Potrivit estimărilor Revistei Forbes, acesta s-ar afla pe locul 4 în momentul de față, cu o avere de 130,5 miliarde de dolari. De altfel, el a fost o voce puternică în pandemie, iar mulți l-au acuzat că știe despre apariția acestui virus, care ar fi fost de fapt produs în laborator. Teoriile conspirației au rulat mult în jurul numelui Bill Gates în această perioadă.

Ce studii are Melinda Gates și cum l-a cunoscut pe fondatorul Microsoft

Melinda Gates și-a cunoscut soțul la un picnic organizat de Microsoft. Aceasta a studiat informatica la Academia Ursuline, din Dallas. Ea a obținut două diplome de licență apoi: una în informatică, alta în studii economice, la Universitatea Duke. Ulterior a absolvit un master pentru Administrarea Afacerilor, tot la Duke.

Melinda a vrut să se angajeze la IBM, dar a fost chemată mai întâi la Microsoft, în Seattle pentru un inginer. În anul 1987 a fost angajată la compania lui Bill ca și inginer.

Bill Gates nu a absolvit facultatea

„În primul weekend romantic petrecut împreună, am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill și cu mine l-am terminat în două zile”, spunea Melinda, într-un interviu acordat în 2014 revistei Elle.

De cealaltă parte, Bill Gates a început studiile în informatică la Harvard, dar le-a abadondat după doi ani pentru a-și construi compania gigantică Microsoft. După ce a ajuns celebru și extrem de bogat, el a continat să meargă la diverse cursuri și să țină diverse cursuri, obținând numeroase distincții.