Motivul pentru care Adela Popescu a revenit la PRO TV mult mai repede decât se estima. Cu cât i-au crescut șefii salariul

09 sept. 2021
Motivul pentru care Adela Popescu a revenit la PRO TV mult mai repede decât se estima. Cu cât i-au crescut șefii salariul

Revenirea pe micile ecrane a Adelei Popescu s-a produs mai repede decât se așteptau mulți. Se pare că șefii de la PRO TV erau disperați să revină în emisiune „Vorbește lumea” și i-au oferit și bani în plus pentru a o motiva. Cât bani primește acum aceasta?

Populara emisiune „Vorbește lumea” i-a avut pentru o lungă perioadă de timp ca prezentatori pe Adela Popescu și Gabriel Coveșanu. Adela a fost însă nevoită să plece o bună perioadă de timp, fiind însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea copil.

În locul Adelei a venit cântăreața Lore, care nu a stat însă decât câteva luni pentru că nu mai făcea față cu proiectele aflate în desfășurare. Ulterior, alături de Cove s-au perindat prin emisiune mai multe personaje cunoscute.

Impulsionată de fani, care doreau să o întoarcere rapidă la cârma emisiunii, dar probabil și de banii în plus pe care șefii trustului au fost dispuți să-i ofere, Adela a revenit la nici două luni după naștere. Și suma nu este de neglijat, pentru că a determinat-o pe artistă să-și împartă programul astfel încât să aibă timp și de bebeluș, dar și să prezinte emisiunea.

Câți bani primește acum Adela Popescu

Având în vedere că plecarea lui Cove i-a cam luat prin surprindere pe producătorii emisiunii, aceștia au fost dispuși să-i facă o ofertă mult mai tentantă Adelei. Dacă înainte de plecare Adela Popescu primea 2.000 de euro, în prezent aceasta ar câștiga 3.000 de euro, spun surse apropiate pentru impact.ro.

Bineînțeles, vedeta a trebuit să apeleze la mama sa, dar și o bonă pentru a o ajuta. Un alt aspect pozitiv este că ceilalți doi copii stau mai bine de jumătate de zi la grădiniță, lucru care este un bonus pentru programul întregii familii.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.