Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan? Înainte de Adela Popescu, actorul a fost căsătorit cu o MILIONARĂ

06 sept. 2021
Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan? Înainte de Adela Popescu, actorul a fost căsătorit cu o MILIONARĂ
Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan

Radu Vâlcan trăiește povestea unei familii fericite și împlinite alături de Adela Popescu. Cei doi sunt împreună de peste zece ani și au deja trei copii. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea. Inițial, el era doar reporter PRO TV, dar fizicul lui a atras atenția producătorilor, care l-au invitat să joace în telenovele.

Puțini știu, dar Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată. Avea doar puțin peste 20 de ani când a făcut pasul cel mare, iar iubita lui de atunci avea cu șase ani în plus. Nu se cunoscuseră de nici un an, dar iubirea a fost mare. Ea era fermecătoare și puternică și este și acum.

De ce a divorțat Radu Vâlcan de prima soție

După patru ani de căsnicie, cei doi au divorțat, în anul 2007. Tereza era foare centrată pe business, iar astăzi conduce una dintre cele mai importante companii de advertising din România.

La trei ani de la divorțul de Radu Vâlcan ea s-a căsătorit cu milionarul grec Dimitris Tranakas, cu care are și o fiică. Cei doi sunt împreună de mult timp, iar afacerile lor prosperă.

Tereza, prima soție a lui Radu Vâlcan

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan într-un interviu mai vechi.

Câți bani încasează Adela Popescu de la PRO TV

Astăzi acesta are diverse colaborări cu Antena 1, însă nu are un proiect fix, ci temporar. În schimb, soția lui Adela Popescu are o emisiune zilnică la PRO TV, de unde ar încasa aproximativ 3.000 de euro lunar.

Totuși cuplul beneficiază și de multe contracte de imagine, care-i ajută să-și rotunjească veniturile foarte bine, mai ales acum când au de crescut trei copii.