Cât costă o trotinetă electrică la Lidl? O au în ofertă acum. Ce alte produse sunt la preț redus

08 sept. 2021
Cât costă o trotinetă electrică la Lidl? O au în ofertă acum. Ce alte produse sunt la preț redus

Lidl vine și în această săptămână cu super-oferte pentru diferite produse, dar vedeta se pare că este o trotinetă electrică pe care lanțul de magazine a adăugat-o la promoție. Care sunt celelalte produse introduse de Lidl la reducere?

Trotineta electrică este produsul cu care Lidl vrea să atragă atenția cel mai mult în această săptămână. Vehiculul are o greutate de doar 10.8 kilograme este dotat cu frână electrică pe roata din spate, frână de frecare și roți de 8”. Trotineta care suportă o greutate maximă de 100 de kilograme poate fi achiziționată pentru prețul de ofertă de 1.119 lei.

Mai trebuie menționat că, potrivit specificațiilor date publicității de lanțul de magazine Lidl, vehiculul are o baterie cu o autonomie de 13 kilometri și aceasta se poate încârca complet în 3 ore și jumătate. De asemenea, viteza maximă este de 23 km/h, transmite go4it.ro

Ce alte produse sunt la ofertă

Printre produsele aflate săptămâna aceasta la reducere se mai află o periuță de dinți electrică Nevadent, cu cronometru de 2 minute și viteză de 4.500 de rotații pe minut. Aceasta are prețul de 40 de lei și include două capete de rezervă.

Un alt produs pentru îngrijirea personală este peria de curățare facială, cu acumulator, marca Silvercrest Personal Care și costă 70 de lei. Potrivit producătorului, aceasta oferă o acțiune 3-în-1: exfoliere, curățare în profunzime și masaj. Dispozitivul are prevăzute opt niveluri de intensitate, iar în pachet sunt incluse două fețe: pentru ten sensibil sau normal, iar o alta pentru pentru tenul acneic sau gras. De asemenea, periuța este rezistentă la apă, având certificare IPX6.

De asemenea, în aceeași categorie de produse, Lidl mai are la ofertă un încălzitor de ceară, cu putere de 20W. Aparatul este produs tot de SilverCrest și costă 90 de lei. Acesta vine la pachet cu 19 discuri de ceară.

În oferta Lidl se mai află și un dezumidifactor Comfee, care este vândut la prețul redus de 599 de lei. Acest aparat are mod special de uscare rufe și este prevăzut cu roți și mâner pentru a fi ușor de manevrat. Aparatul are putere de 350 W, rezervor de 16 litri și poate acoperi o suprafață de 32 mp.

De menționat este că retailer-ul are la ofertă în această săptămână și o bogată selecție de scule și unelte marca Parkside.