Moment jenant. Mircea Badea a apărut în chiloți în cadrul unui interviu prestigios. Cum a fost posibil

24 aug. 2021
Moment jenant. Mircea Badea a apărut în chiloți în cadrul unui interviu prestigios. Cum a fost posibil
Mircea Badea lucrează de peste 20 de ani la Antene

Moment de-a dreptul jenant din trecutul binecunoscutului realizator de la Antena 3, Mircea Badea. Acesta a povestit toată întâmplarea prin care a trecut în Italia la Festivalul de la Veneția, unde se afla alături de iubita sa Carmen Brumă. 

Festivalul de film de la Veneția, cel mai vechi festival de profil din lume, nu a scăpat de un moment jenant din partea jurnalistului Mircea Badea. Aflat în Italia alături de Carmen Brumă, acesta a nimerit chiar în timpul festivalului de film de la Veneţia într-o ipostază greu de descris. Totuși jurnalistul a încercat să explice.

În emisiunea lui Radu Tudor, Mircea Badea a povestit cum el rămăsese în urmă pe plajă, să strângă jucăriile copiilor. Iubita sa plecase deja la hotel și se îmbrăcase elegant, iar în acel moment acorda un interviu jurnaliștilor. După ce a strâns toate jucăriile copiilor într-un ditamai sacul el s-a întors spre hotel și a nimerit, fără sa-și dea seama, exact în recepția Festivalului de la Veneția, unde toată lumea era îmbrăcată elegant în sacouri, iar el era în chiloți.

Am trecut absolut șocat, cu sacul

„La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam.

M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor. Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe etc. Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția.

Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine. Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (n.r. – Carmen Brumă) dădea un interviu. Zic: What?!

Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva. Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția. Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: Doamne, cine o fi ăsta?!” Asta am pățit eu la Veneția”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.