Cine a fost timp de 7 ani iubita lui Mircea Badea? Cu ce se ocupă aceasta acum și cu ce bărbat celebru s-a căsătorit? Abia apoi realizatorul Antena 3 a cunoscut-o pe Carmen Brumă

20 apr. 2021
Cine a fost timp de 7 ani iubita lui Mircea Badea? Cu ce se ocupă aceasta acum și cu ce bărbat celebru s-a căsătorit? Abia apoi realizatorul Antena 3 a cunoscut-o pe Carmen Brumă
Mircea Badea lucrează de peste 20 de ani la Antene

Mircea Badea formează un cuplu de aproape 20 de ani cu frumoasa Carmen Brumă. Cei doi au împreună și un băiețel, dar cu toate acestea au ales să nu se căsătorească niciodată. S-a cunoscut în 2002, când aceasta i-a devenit asistentă la emisiunea pe care o avea la Antena 1 cu Oreste și de atunci sunt practic nedespărțiți.

Carmen Brumă este o prezență discretă în showbiz. Deși este prezentă la multe evenimente mondene, ea de fiecare dată impresionează prin look-ul său și forma excepțională pe care o afișează. Niciodată nu a ieșit în evidență prin scandaluri sau conflicte, tocmai de aceea este extrem de apreciată de public.

Cine este fosta iubită a lui Mircea Badea?

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.

Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, povestea Carmen în urmă cu câțiva ani.

La momentul în care și-a cunoscut actuala parteneră de viață, Mircea Badea avea o relație solidă cu o femeie foarte puternică, Diana Duhanov. Cei doi au fost împreună timp de 7 ani, între 1995 și 2002. Ea este absolventă a Facultății de Jurnalism, dar din 2004 este directoare la o bancă importantă din România. După despărțirea de realizatorul Antena 3 l-a cunoscut pe Claudiu Misa, un apreciat hair-stylist, care este proprietarul unui salon de infrumusețare din București.

Diana Duhanov și soțul său, Claudiu Misa. Foto: WowBiz

Mircea Badea, relație secretă cu Oana Zăvoranu

Despre Mircea Badea s-a scris că ar fi avut o relație și cu Oana Zăvoranu în anul 2001. Acesta a negat public zvonurile, iar Oana s-a înfuriat și a oferit o serie de declarații extrem de caustice și umilotoare la adresa lui.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a spus Oana pentru Wowbiz în 2012, pentru ca mai apoi să continue cu declarațiile și pentru alte publicații

„Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, mai declara Oana, în septembrie 2012, potrivit viva.ro.

Vezi și Cel mai JENANT moment! Mircea Badea, surprins alături de 3 femei complet goale! FOTO incredibile