Mii de români s-ar putea trezi cu datorii FALSE, inventate de ANAF! Cum este posibil? Mircea Badea a fost imediat favorizat

27 mai 2021
Mii de români s-ar putea trezi cu datorii FALSE, inventate de ANAF! Cum este posibil? Mircea Badea a fost imediat favorizat
Mircea Badea lucrează de peste 20 de ani la Antene

Mircea Badea s-a supărat pe bună dreptate după ce a fost înștiințat prin intermediul unei notificări trimise prin poștă că trebuie să plătească 100.000 de dolari în următoarele 14 zile. Cei care au emis documentul sunt funcționarii ANAF, iar suma imensă o reprezentau datoriile realizatorului Antena 3.

Nervos, acesta a postat notificarea pe pagina lui de facebook, alături de un mesaj în stilul caracteristic. A catalogat totul ca un abuz fără precedent și a avertizat că lucrurile nu vor rămâne deloc așa.

Mircea Badea, mesaj dur pentru ANAF

„P.S. Javrele de la ANAF vor avea nevoie de toata sustinerea. Asadar, ii sustin!
Asa arata un nou abuz pe care il incearca javrele de la ANAF cu mine. Toate de pana acum au dat gres, asa cum va da si acesta. Cel mai odios dintre ele, in care mi-au inventat o datorie de 100.000 de dolari, e de norietate si s-a dus dracului in instanta.
Asta e o noua mizerie si mi-au trimis-o in scarba fara posibilitatea de a vorbi cu cineva dintre javrele astea decat ducandu-ma fizic, in pandemie, in cacatul lor de birou. Eu zic ca se va termina foarte prost pentru ei.”, a scris Mircea Badea pe facebook.

Din fericire pentru el, fiindcă este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori tv din România, acesta a primit un răspuns rapid de la ANAF, ceea ce în cazul altor cetățeni plătitori de taxe și impozite nu se întâmplă. S-a dovedit a fi o eroare a funcționarilor, ceea ce este cu atât mai grav pentru că povestea lui Mircea Badea poate fi a oricui.

Mircea Badea, favorizat de ANAF. Dar ce se întâmplă cu restul românilor?

„Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existentei unei erori, verifica si ma anunta. Orice document se va elibera de catre ANAF il voi posta aici. La 17.20 intru live la Antena3 pe tema”, a revenit ulterior Mircea Badea pe facebook.

„Tocmai mi s-a comunicat de la ANAF ca s-a produs o inadecvare a softului informatic si ca, dupa ce se termina toate verificarile, voi primi o contra decizie.”, a fost decizia finală.

Așadar totul s-a terminat cu bine și stres de doar câteva ore pentru Mircea Badea. Însă mii de români s-au confruntat cu probleme de acest tip și pentru că nu erau jurnaliști celebri au avut multe de înfruntat. Cine plătește pentru stresul provocat de cei de la ANAF?