Câți bani au primit Meghan Markle și prințul Harry pentru interviul acordat celebrei Oprah Winfrey? Suma enormă cerută pentru doar 30 de secunde de publicitate

11 mart. 2021
Câți bani au primit Meghan Markle și prințul Harry pentru interviul acordat celebrei Oprah Winfrey? Suma enormă cerută pentru doar 30 de secunde de publicitate
Imagini din timpul interviului dat de Meghan Markle și prințul Harry celebrei Oprah Wingrey. Foto: Courtesy of Harpo Productions/Joe Pugliese

Interviul luat de Oprah Winfrey celui mai celebru cuplu de pe planetă, format din actrița Meghan Markle și prințul Harry al Marii Britanii a făcut deja înconjurul Globului. Scandalul iscat este unul enorm și fără precedent în istoria Casei Regale, care încearcă să gestioneze dezastrul creat de fosta ducesă de Sussex.

Interviul se vrea a fi doar o spovedanie a celei care se visa prințesă de mică, Meghan Markle, dar în realitate este o afacere de milioane de euro. Și o arată cifrele enorme expuse deja în presa de peste ocean.

Wall Street Journal notează că renumita companie CBS a plătit o taxă de licență estimată a fi între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey fostului cuplu regal. Jurnaliștii citează surse apropiate tranzacției.

Cât au costat 30 de secunde de publicitate în timpul interviul dat de Meghan Markle și prințul Harry

Pentru 30 de secunde de publicitate, difuzate în timpul interviului dat de Meghan Markle și prințul Harry, rețeaua a cerut în jur de 325.000 de dolari, de două ori mai mult față de prețul normal, spun companiile de publicitate, citate de aceeași sursă.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit bani pentru interviu, a transmis un purtător de cuvânt, însă este greu de crezut că aceștia nu vor primi niciun ban în urma aceste afaceri de milioane de dolari.

Oprah Winfrey este foarte apropiată de compania CBS, în contexul în care aceasta a distribuit talk-show-ul acesteia în fiecare zi. În plus, Oprah este prietenă bună cu prezentatorul CBS News Gayle King.

Tags: