Mega Image a mărit salariile angajaților începând cu 1 iunie. Cât câștigă acum un vânzător și la ce sumă ajunge un lucrător comercial

13 iun. 2021
Mega Image a mărit salariile angajaților începând cu 1 iunie. Cât câștigă acum un vânzător și la ce sumă ajunge un lucrător comercial

Reprezentanții Mega Image au anunțat că, începând cu 1 iunie, au crescut salariile tuturor angajaților din magazine și au mărit și valoarea nominală a tichetelui de masă de la 15 lei la 20 de lei. Creșterea nu este una foarte mare, de doar 5%, dar importantă pentru salariați, mai ales că aceștia vor primi de acum bonuri de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Așadar, după majorarea salariilor, venitul minim primit de un vânzător din Bucureşti la şase luni de la angajarea la Mega Image ajunge la o medie lunară de 2.550 lei net (peste 4.110 lei brut).

Ce salariu are un lucrător comercial la Mega Image

De asemenea, un lucrător comercial poate câștiga la 2.410 lei net (peste 3.870 lei brut). Suma reprezintă salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, dar şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

„Deşi ultimul an a fost unul dificil şi atipic, am reuşit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, al fiecărui coleg, dar mai ales al celor din linia întâi, care au fost prezenţi zi de zi în magazine şi au prioritizat siguranţa noastră, alături de clienţi. Este important să avem motivaţia să mergem mai departe, iar majorarea salariilor este încă un pas pe care îl facem pentru a rămâne în continuare o echipă de încredere” , a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image prin intermediul unui comunicat de presă.

Câte magazine Mega Image există în România

Retailerul olandezo-belgian numără în prezent aproximativ 875 de magazine în România și este unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul comerțului.

Mega Image a deschis în pandemie 90 de magazine noi și pentru perioada următoare intenționează să găsească și alte locații potrivite pentru noi supermarket-uri.

Pentru anul 2019, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 6,7 mld. lei, iar pentru anul 2020 suma este și mai mare întrucât business-ul a crescut în pandemie.