MEGA IMAGE dă gratuit un apartament și sute de alte premii. Ce trebuie să facă fiecare client pentru a se înscrie la concurs: nimic mai simplu

22 mai 2021
MEGA IMAGE dă gratuit un apartament și sute de alte premii. Ce trebuie să facă fiecare client pentru a se înscrie la concurs: nimic mai simplu

Vești bune de la MEGA IMAGE. Reprezentanții companiei au decis să lanseze un nou concurs în care pun la bătaie sute de premii atractive pentru clienți. Cel mai atractiv este de departe apartmentul în valoare de 60.000 de euro. Câltigătorul se va decide printr-o tragere la sorți specială.

Pentru a putea lua parte la concursul MEGA IMAGE, clienții trebuie să-și plătească cumpărăturile cu un card Mastercard. Nu contează locația magazinului și nici produsele achizționate. Nici măcar sumele plătite.

Cum vă puteți înscrie la concurs

„In perioada 19.04 – 30.05.2021, cumpara din magazinele Mega Image si Shop&Go sau online, de pe mega-image.ro si plateste cu cardul tau Mastercard sau Maestro. Trimite valoarea tranzactiei prin SMS la 1812 sau inscrie-te pe site-ul magazinului. Poti castiga o trotineta electrica sau unul dintre cele 100 de vouchere de cumparaturi, in valoare de 100 lei Intra in tragerea la sorti pentru marele premiu si poti castiga un apartament in valoare de 60.000 euro”, anunță cei de la MEGA IMAGE.

MEGA IMAGE subliniază că cei care se înscriu în acest concurs își pot face cumpărăturile în oricare din magazinele sale, cele Shop & Go ale partenerilor, sau din magazinul online.

Sursă Foto: Belize Bank

Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig

Dacă aveți mai multe bonuri și vă înscrieți cu ele, aveți teoretic mai multe șanse de câștig. Dar cum totul ține de noroc, poate fi suficient și un singur SMS.

Concursul este în plină desfășurare și deja foarte mulți clienți s-au înscrie pe site. Încă nu toată lumea a aflat despre această șansă, dar în luna iunie cineva se va bucura de o casă nouă, marele premiu. În plus și celelate surprize puse în joc sunt foarte atractive, așa că nu ezitați să vă încercați șansa. Vara poate începe cu multe zâmbete oferite de MEGA IMAGE.