Fără precedent! O vedetă super celebră a semnat cu Kanal D și Antena 1 în același timp și va fi simultan la ambele posturi. Va avea propria emisiune

29 mai 2021
Fără precedent! O vedetă super celebră a semnat cu Kanal D și Antena 1 în același timp și va fi simultan la ambele posturi. Va avea propria emisiune

Kanal D a anunțat recent că va lansa un nou proiect inedit și exclusiv pentru zona digitală. Mai exact mai multe emisiuni, cu vedete cunoscute, se vor difuza pe contul de Youtube al postului de televiziune. Printre prezentatoare și Alexandra Ungureanu, câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Anunțul Kanal D a fost unul surprinzător, mai ales că promo-ul a fost destul de mult centrat pe artistă, în contextul în care aceasta tocmai a semnat și cu Antena 1 pentru Asia Express.

Alexandra Ungureanu filmează în prezent pentru Asia Express

De altfel, chiar în această perioadă Alexandra Ungureanu se află în Turcia, unde face echipa cu mama sa pentru reality show-ul, care a înregistrat recorduri de audiență sezonul trecut. Aceasta speră să câștige competiția, în care marele premiu este în valoare de 30.000 de euro. Sezonul trecut a fost câștigat de Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.

Filmările de la Asia Express au început zilele trecute și vor dura aproximativ două luni. Dacă vedeta rezistă mult în competiție, ea nu va putea fi prezentă la Kanal D. Dar este posibil ca ea să-și fi filmat deja emisiunile care trebuie difuzate pe Youtube. Totuși în promo este menționat cuvântul LIVE și chiar dacă este vorba doar de vocea live, ar putea fi o dezamăgire pentru internauți.

Ce transmit reprezentanții Kanal D

„Miercuri e vremea pentru „ Duet cu Alexandra”, emisiune care o are ca gazdă pe Alexandra Ungureanu. Invitații sunt nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăși celor care îi urmăresc povești de viață impresionante, dar și un duet muzical, alături de gazda emisiunii.”, se arată în anunțul postului, care promite conținut exclusiv original, special creat pentru Youtube.

Prima invitată pare a fi Theo Rose, cea pe care a învins-o în finala de la Bravo, ai stil! Celebrities. Aceasta este foarte populară pe Youtube, ajungând în trending tot timpul, dar după ce și-a schimbat stilul muzical în manele.