EXCLUSIV. Câți bani cere Antonia pentru a cântă la un eveniment mai puțin de o oră? Tariful ei pentru concerte este negociabil

24 iul. 2021
EXCLUSIV. Câți bani cere Antonia pentru a cântă la un eveniment mai puțin de o oră? Tariful ei pentru concerte este negociabil
Antonia este una dintre cele mai populare artiste din România. Foto: Facebook

La 32 de ani, Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, se pare că are o viață perfectă, mai ales că în curând va deveni și „doamna Velea”. Cu toate acestea, artista a trecut prin mai multe momente dificile în viață, până să poată cere onorariile de acum.

De la vârsta de 5 ani Antonia a trăit în SUA, alături de mama sa, unde a cochetat cu modellingul, înainte de a-și dedica viața muzicii. Încă de la 12 ani a participat la sute de ședințe foto și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Toată această experiență i-a lăsat însă un gust amar, după cum povestește artista, mai ales din cauza rivalității din industrie.

Din ce câștigă cei mai mulți bani?

După 13 ani petrecuți în SUA, Antonia a fost expulzată si s-a întors în România. Aici, a reușit să-l impresioneze pe Tom Baxter, atât cu vocea sa cât și cu frumusețea. După această întâlnire a fost lansat și primul hit „Roses on fire”, care a avut un mare succes, chiar și peste hotare. Un alt hit alături de Tom Baxter a fost „Morena”, melodie care a devenit în scurt timp cea mai difuzată piesă românească a momentului în februarie 2010.

„Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei; este pur și simplu talent nativ”, declara atunci Tom Boxer.

Antonia își dedică în continuare o bună parte a timpului pentru muzică. Sumele pe care le câștigă de la evenimente, deși nu reprezintă cea mai mare sursă de venit, nu sunt deloc de neglijat. Conform surselor VoceaBanilor.ro, aceasta cere între 3.000 de euro și 5.000 de euro pentru aproximativ 50 de minute de cântat. Aceste sume pălesc însă în comparație cu câștigurile din reclamele pentru diverse produse, de unde a obținut în urma unor contracte zeci și sute de mii de euro. Muzica rămâne însă pasiune ei și platforma YouTube au ajută, de asemenea, la rotunjirea veniturilor. Vedeta câștigă din vizualizări, cel mai probabil, câteva mii de euro pe lună.

Carieră solo de succes, dar și colaborări impresionante

Antonia și-a început cariera solo în vara anului 2011, atunci când a revenit pe scenă după prima sa sarcină. Ea a lansat single-ul „Marionette” scris de producătorul și DJ-ul olandez Afrojack, piesa debutând pe poziția 96 în topul celor mai ascultate piese din România. Artista și-a lansat albumul de debut în 2015, intitulat „This is Antonia” care conținea 12 piese.

Au urmat apoi numeroase hit-uri și colaborări cu trupe și artiști precum Vunk, Puya, Holograf sau Carla’s Dreams. În 2016, Antonia alături de Inna, Loredana Ciobotaru (Lori) și Alexandra Stan au alcătuit trupa „G Girls”, care a reușit să obțină succes important cu primul lor single „Call the Police”, urmat în 2017 de al doilea single „Milk & Honey”.