Irina Tănase, mesaj de dragoste uluitor pentru Liviu Dragnea. Ipostaze jenante din intimitatea celor doi

24 iul. 2021
Irina Tănase, mesaj de dragoste uluitor pentru Liviu Dragnea. Ipostaze jenante din intimitatea celor doi
Liviu Dragnea și Irina Tănase

Irina Tănase are doar 28 de ani, în timp ce iubitul său, fostul lider PSD, Liviu Dragnea are cu 30 de ani mai mult. Proaspăt ieșit din închisoare, acesta a evitat ieșirile publice în ultimele zile, preferând să se concentreze pe starea sa de sănătate.

Irina Tănase este extrem de fericită că Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, după ce a depus nenumărate cereri de eliberare condiționată. Aceasta și-a așteptat partenerul de viață cu multă răbdare acasă, deși nu mulți au fost cei care au dat o șansă relației celor doi.

Irina Tănase își arată dragostea față de Liviu Dragnea în public

Și dacă s-a vorbit mult despre faptul că tânăra este alături de fostul președinte al PSD pentru bani, se pare că aceasta chiar își iubește viitorul soț și nu ezită să expună public acest lucru. Internauții au taxat-o de multe ori și consideră jenante ipostazele în care s-au prezentat cei doi amorezi de-a lungul timpului.

Acum Irina Tănase a postat pe Instagram un moment din intimitatea ei și a lui Liviu Dragnea. Ea le-a arătat tuturor că iubitul ei i-a pregătit cafeaua cu multă dragoste și mandarine. Și dacă până nu demult contul ei era privat, acum este public și practic invită pe toată lumea să o urmărească.

Foto: Instagram Irina Tănase

Când iubitul ei era președinte al social democraților, Irina era tratată ca o adevărată regină de toți membrii PSD. Cristian Ghinea, ministrul USR al Fondurilor Europene a și povestit un moment care l-a uluit în urmă cu câțiva ani.

Moment fabulos în Parlament

„Eu am văzut o fază, apropo de partenera domnului Dragnea. Eram în Parlament și, la un moment dat, era o rumoare pe hol. Iordache ținea liftul pentru cineva. Și am nimerit în lift cu o doamnă înaltă, frumușică, care efectiv avea o escortă de pesediști de frunte după ea. După aia, după mulți ani, că era secret pe vremea aia, mi-am dat seama că era doamna Tănase. Doamna Tănase era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul, ceva fabulos”, a povestit ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene la Aleph News.