Elena Băsescu este noua iubită a lui Gabi Bădălău? Fiul fostului lider PSD are gânduri mari. Cum a reacționat Bianca Drăgușanu

23 mai 2021
Elena Băsescu este noua iubită a lui Gabi Bădălău? Fiul fostului lider PSD are gânduri mari. Cum a reacționat Bianca Drăgușanu
Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu

Oficial Gabi Bădălău este căsătorit în continuare cu mama celor doi copii ai săi. Divorțul de Claudia Pătrășcanu se prelungește, așa că cel puțin din punct de vedere legal, fiul fostului lider PSD, Nicolae Bădălău nu este un bărbat liber. Cu toate acestea, el nu ezită să revină la obiceiurile care l-au consacrat.

Gabi Bădălău își trăiește la maxim viața. Acesta este nelipsit din cluburile de fițe și merge în vacanțe de lux alătiri de divele de Dorobanți. Relația lui presărată cu multe împăcări și despărțiri cu Bianca Drăgușanu este deja de notorietate. De altfel, tânărul spunea chiar că vrea să se căsătorească imediat ce termină divorțul cu fosta blondă a lui Bote.

Gabi Bădălău și EBA sunt împreună?

Doar că scandalurile nu au încetat să apară între cei doi amorezi și se pare că Gabi Bădălău deja s-ar fi reorientat. După ce Bianca Drăgușanu a dat semne că s-ar fi împăcat cu Alex Bodi și fiul lui Niculae Bădălău și-a găsit o nouă iubită. Sau mai bine zis o nouă țintă. Pentru că, se pare că își dorește foarte mult să o cucerească pe Elena Băsescu, conform surselor CanCan.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Foto: Antena3

Acesta i-ar trimite tot timpul flori și mesaje în care-i face avansuri, doar că EBA nu este interesată și nu-i dă atenție. În același timp, Bădălău încearcă și să o recucerească pe Bianca Drăgușanu, căreia îi promite o nuntă de vis după ce va finaliza divorțul de Claudia Pătrășcanu. Doar că aceasta a început să se întâlnească din ce în ce mai des cu Bodi, iar circul și scenele de gelozie nu au lipsit din peisaj.

Bianca Drăgușanu continuă să se întâlnească cu Alex Bodi

Tot jurnaliștii de la CanCan povestesc că Bădălău a mers într-un local în care erau prezenți cei doi și a făcut o criză de gelozie în public. Apoi i-a distrus Biancăi, florile primite de la Bodi.

De cealaltă parte, EBA, după despărțirea de Cătălin Gheorghe, zis Tomată, nu mai vrea să audă de vreo relație în perioada următoare. Ea este foarte concentrată pe creșterea celor trei copii ai săi.