Ion Țiriac a dezvăluit de ce a refuzat să se căsătorească cu Andreea Marin. Ce l-a deranjat teribil la Zâna Surprizelor

04 aug. 2021
Ion Țiriac a dezvăluit de ce a refuzat să se căsătorească cu Andreea Marin. Ce l-a deranjat teribil la Zâna Surprizelor
Andreea Marin și Ion Țiriac

Andreea Marin a fost la un pas să se căsătorească cu Ion Țiriac. Deși a trecut mult timp de atunci, peste 15 ani, subiectul continuă să nască dezbateri aprinse. Zâna Surprizelor a bifat de-a lungul timpului mulți bărbați celebri și bogați. A și fost căsătorită de trei ori. Primul soț este un necunoscut, Cristian Gheorghiță, însă ceilalți doi sunt nume sonore.

Cu Ștefan Bănică are și o fiică pe Violeta, iar cu Tuncay Ozturk, celebrul fizioterapeut turc, mult mai tânăr decât ea a avut o despărțire foarte tumultoasă. De altfel și acum Zână îl acuză pe acesta că s-a folosit de numele ei pentru a-și crește imaginea.

Andreea Marin a vrut să se căsătorească cu Ion Țiriac

Dar înainte de cei doi menționați mai sus, Andreea Marin a fost la un pas să se căsătorească cu Ion Țiriac. Cei doi se afișau împreună peste tot și spuneau că se înțeleg foarte bine, fără să spună că formează un cuplu. Misterul lăsat de ei a captat și mai mult interesul mass media, care i-a și surprins în ipostaze tandre.

Cei din anturajul lui Ion Țiriac povesteau că miliardarul i-a cumpărat un superb inel cu diamant, drept simbol al iubirii ce i-l poartă Zânei și că se gândea chiar să facă pasul cel mare cu aceasta. Dar când toate păreau să meargă perfect, ceva s-a rupt între cei doi. Iar problema se pare că ar fi fost un magnat turc, Ali Ergun Ergen. Presa s-a grăbit să-i cupleze întrucât fuseseră văzuți împreună, scrie voxbiz.ro.

Bărbatul cu care Andreea Marin l-ar fi înșelat pe Ion Țiriac

Din acest moment s-a surpat relația de iubire cu Ion Țiriac, deși Andreea Marin a negat că ar fi trăit vreo poveste de dragoste cu vreunul dintre cei doi oameni de afaceri.

„Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborari”, declara Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.

Sursele VoxBiz.ro spun că Zâna și-ar fi dorit să se căsătorească cu celebrul miliardar, dar că acesta ezita. Nu era sigur că vrea să facă acest pas și atunci diva a încercat să-i forțeze mână afișându-se cu alți bărbați. Dar nu a fost strategia potrivită, pentru că la scurt timp, totul s-a stricat între cei doi.

Ion Țiriac a spus că nu mai dorește nicio căsătorie

Când jurnalistul Radu Moraru l-a avut drept invitat pe Ion Țiriac, l-a întrebat dacă are de gând să se recăsătorească, iar răspunsul a pus punct speculațiilor: „Eu, la varsta mea?”. La acel moment avea 66 de ani.

Cu puțin timp înainte, Andreea Marin și fusese abordată de alți jurnaliști pentru a vorbi pe aceeași temă. Ea și renumitul miliardat veniseră împreună la petrecerea revistei VIVA, ținându-se de mână.

„E adevărat că te-a cerut de nevasta?”, a fost întrebarea unui reporter

„Nu va pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac.”, a fost răspunsul Zânei.

Astăzi Ion Țiriac și Andreea Marin vorbesc foarte frumos unul de celălalt și au o relație amicală frumoasă, chiar dacă nu mai interacționează la fel de des cum o făceau cândva.