Gestul cu care Andreea Marin a suparat multa lume: ”Nu te mai saturi de bani”

03 aug. 2021
Gestul cu care Andreea Marin a suparat multa lume: ”Nu te mai saturi de bani”

Andreea Marin a devenit cunoscută publicului larg odată cu prezentarea emisiunii Surprize, Surprize. În ultimii ani însă, vedeta a stat departe de lumina reflectoarelor, iar fanii nu au putut trece peste schimbarea făcută de ea.

La fel ca și alte mari vedete din România, Andreea Marin promovează și ea fel de fel de branduri pe contul de Instagram, iar fanii se arată indignați de câte postări obișnuiește să facă vedeta.

”Nu te mai satură banii”

Pe lângă complimentele și aprecierile pe care le primește de la urmăritorii săi, Andreea Marin a întâmpinat și persoane deranjate de reclamele pe care ea le face și e de înțeles, căci pe conturile sale de socializare sunt numai postări de acest tip.

Pentru mulți, Andreea Marin a devenit antipatică, iar unii urmăritori o numesc chiar și ”penibilă” pentru ceea ce face acum.

Deja ai devenit antipatică! Nu te mai saturi de bani!”, „E penibilă cu aceste reclame la nesfârșit”, „Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!”, „Îmi erai dragă și te urmăream cu plăcere. Ai devenit penibilă cu reclamele tale”, sunt doar o parte din comentariile fanilor săi.

Ce avere are Andreea Marin

Zâna oferea recent un interviu în care vorbea despre situația ei financiară, iar de aici există cel mai probabil o legătură și cu reclamele pe care le face. Andreea Marin mărturisea că a făcut sacrificii mari pentru a avea casă, dar și o mașină și are mare grijă la cheltuielile pe care le face.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani„, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, mărturisea Andreea Marin, pentru Canal 33.

Mai mult de atât, zâna povestește că preferă să admire multe lucruri de la distanță, limitându-se doar la ceea ce își permite.

Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, mai povestea ea.