Simona Halep îl pune la punct în premieră pe Ion Țiriac. Cu ce a supărat-o miliardarul: „I-am spus, deşi nu prea crede…”

31 iul. 2021
Simona Halep îl pune la punct în premieră pe Ion Țiriac. Cu ce a supărat-o miliardarul:
Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România, din toate timpurile

În ultima perioadă, Ion Țiriac a fost parcă mai vocal ca niciodată. Acesta a început să-și dea cu părerea pe aproape orice subiect, comportându-se ca și cum ar fi deținătorul adevărului absolut. Nici Simona Halep nu a scăpat de previziunile lui.

Ion Țiriac a spus că tenismena se va retrage din viața sportivă pentru a-și întemeia o familie. Acesta a dezvăluit că după căsătorie, ea a va rămâne însărcinată cu Toni Iuruc și asta va însemna final de carieră pentru fostul lider mondial.

Simona Halep a ținut să-l contrazică. Și chiar dacă a avut o abordare elegantă a situației, în mod cert a fost destul de enervată de aceste declarații care au făcut turul presei.

Simona Halep îl contrazice pe Ion Țiriac

„Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a declarat Simona Halep, pentru AS.ro.

Aceasta a făcut referiri și la petrecerea de la Izvorani. Mulți au fost supărați că nu au primit invitație la nuntă, doar că nu a fost nicio nuntă, ține să sublinieze tenismena. Ea a dezvăluit că evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar familiile.

Când revine Simona Halep în circuit

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a precizat Simona Halep.

Sportiva a revenit deja la antrenament și după 3 luni de pauză din cauza accidentării la gambă, speră să fie bine. Ea s-a înscris pe lista turneului WTA de la Cincinnati, care se va disputa în perioada 14 – 22 august și va fi difuzat de Digi Sport.