Imposibil de ghicit! Cine este vedeta din România care a primit cei mai mulți bani pentru a poza goală în Playboy

13 aug. 2021
Imposibil de ghicit! Cine este vedeta din România care a primit cei mai mulți bani pentru a poza goală în Playboy

Poate cea mai populară revistă pentru adulți, Playboy, și-a făcut intrarea pe piața românească în anul 1999 și de atunci, multe vedete autohtone au câștigat bani frumoși pentru un pictorial. În același timp, unele au pozat și gratis, doar pentru faima câștigată odată cu apariția în paginile revistei.

Prima revistă Playboy a apărut în România în anul 1999, iar pe coperta acesteia a fost Dana Săvuică. Acel număr a fost de altfel și cel mai vândut, ajungând imediat la câteva zeci de mii de exemplare. Acel prim pictorial a fost făcut de un celebru fotograf la Chicago, acesta lucrând cu Playboy de aproape 30 de ani, după cum a mărturisit fostul redactor-șef și director editorial al revistei Playboy, Dan Boerescu.

„Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley. Într-o pauză a ședinței foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt.

Acesta dădea un interviu pentru Playboy USA. A invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine. A ratat ocazia de a-l cunoaște pe Bruce Springsteen”, povestește Dan Boerescu.

30.000 de euro, cea mai scumpă apariție

Bineînțeles, după acel număr de succes au urmat și alte vedete sau viitoare vedete din România. Boerescu a dezvăluit că dintre toate divele din țara noastră, cea mai scumpă ar fi fost Andreea Antonescu. Aceasta a fost remunerată pentru pictorialul din Playboy cu suma de 30.000 euro în 2001 și este și ultima vedetă care a reușit să vândă 100.000 de exemplare ale revistei.

„Am negociat prima data cu tatăl ei, Gigi Antonescu. Nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. Când a pozat, era majoră deja. Am făcut și cu Andreea Bălan ceva, o supercopertă, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot”, povestea Dan Boerescu.

Alte vedete, precum Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea, au câștigat și ele sume frumoase din apariția în revistă. Fiecare a pozat pentru nu mai puțin de 10.000 de euro. În cazul Andreei Mantea, care a și câștigat un concurs Miss Playboy, ea a primit și alte cadouri din partea organizatorilor.

Bianca Drăgușanu a pozat gratis

Nicoleta Luciu, o altă divă apreciată și dorită pe coperțile revistei a încasat 20.000 de euro pentru apariția pe copertă. Ea a avut nu mai puțin de șase pictoriale. Bineînțeles au fost și tinere care au acceptat să pozeze gratis în paginile revistei. Bianca Drăgușanu, o altă viitoare vedetă în România, a pozat gratis „fiind fericită că a găsit o cale să ajungă cunoscută”, spunea Dan Boerescu.

O altă vedetă care a intrat ulterior rapid în lumina reflectoarelor este Gina Pistol. Aceasta se pare că a câștigat doar 1.000 de dolari pentru apariția sa din paginile revistei și a fost aleasă pentru că „mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră”, mai spune fostul redactor-șef. El își amintește că Gina Pistol a plâns puțin de emoție înaintea pictorialului.

„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, a dezvăluit Boerescu.