Compania care i-a dat celebrei Bianca Drăgușanu 100.000 de euro doar ca să-i folosească imaginea timp de trei luni

31 iul. 2021
Compania care i-a dat celebrei Bianca Drăgușanu 100.000 de euro doar ca să-i folosească imaginea timp de trei luni
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu are studii superioare și nu a reușit să facă nimic spectaculos în viața ei profesională. Aceasta este operată din cap până în picioare și nu mai seamănă deloc cu femeia din urmă cu 15 ani. Cu toate acestea, imaginea ei valorează mai mult decât muncă unui absolvent de Harvard.

Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a răspuns sincer, fără ocolișuri, care a fost suma cea mai mare pe care a primit-o pe un contract. Pentru doar 3 luni, ea a încasat 100.000 de euro, la care s-au mai adăugat încă 100.000 de euro și pentru următoarele trei luni. Ea nu a trebuit să facă mai nimic, doar să-și cedeze dreptul la imagine.

„100.000 de euro pe trei luni… Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine!”, a spus Bianca.

Ce companie i-a oferit Biancăi Drăgușanu 100.000 de euro doar ca să-i folosească imaginea

Bursucu, co-prezentatorul lui Teo Trandafir a fost uluit când a auzit cifra și a insistat pe subiect. El a vrut să știe și numele companiei care i-a oferit blondei atât de mulți bani.

Aceasta nu a dat nume, însă cam toată lumea știe despre ce firmă este vorba, mai ales că Bianca a dat și un indiciu „era vorba despre videochat și este în continuare”, a precizat ea.

Fosta blondă a lui Bote este în prezent într-o relație tumultoasă cu Gabi Bădălău. Se vorbea că cei doi urmează să să căsătorească în această vară și că nunta ar costa 1 milion de euro. Doar că bărbatul este în continuare căsătorit în acte cu Claudia Pătrășcanu, cu care este în proces de divorț de mult timp. Între timp, cei doi îndrăgostiți se ceartă și se împacă aproape săptămânal.